• jench2­4
  Äldre 17 May 18:23
  17315 visningar
  136 svar
  136
  17315

  Ny på BT

  Hej hej, jag är också relativt ny här på forumet. Ska alla här gifta sig i Göteborg? Ska själv gifta mig den 18/8 i en liten kyrka utanför Borås.

  Tycker lite synd om dig, tesa+tompa, men nästan halva nöjet med bröllopet är ju faktiskt planeringen! Jag trodde aldrig att jag skulle bli så detaljfokuserad som jag har blivit, minsta lilla detalj på inbjudningskorten har dryftats i timmar här hemma... Så se det som utökad tid att få detaljplanera, se ut snygga servetter, bestäm exakt färg på bordsdekorationer osv. Ni kommer ha jätteroligt (om ni inte blir osams då förstås ;)

 • jench2­4
  Äldre 17 May 18:29
  #0

  Såg just att det står Göteborg i trådens område... Ja ja, jag får väl klassa det som ett rookie-mistake :D

  Jag kanske får hänga här också ändå, Gbg ligger ju inte så långt från Borås i alla fall!

 • jench2­4
  Äldre 22 May 15:41
  #0

  Vi kommer ha vår bröllopsfest i en fristående lokal (bredvid en folkhögskola), och maten fixas av en väninna till min mamma som är kocka. Därför fixar vi själva all dricka, så vi åker ner till Tyskland i sommar och handlar på oss billigt vin/öl. Det gör att vi kan ha fri bar hela kvällen. Men jag hade nog inte betalat för en helt fri bar om jag var tvungen att betala krogpriser!

 • jench2­4
  Äldre 22 May 16:39
  #0

  Nej precis, det blir ju dyrt nog med maten!

  Men en betalbar efter middagen tycker jag är ett jättebra alternativ annars, jag tror att de flesta gäster nästan är beredda att få betala för alkoholen under festen om det inte uttryckligen står i ett infobrev att det är fri bar. Folk förstår väl att det blir hutlösa summor för brudparet annars?!

  Annars kan man ju alltid skriva att det är betalbar eller bar till självkostnadspris i infobrev också, för att undvika förvirringar.

 • jench2­4
  Äldre 24 May 21:31
  #0

  Vi kör nog verkligen budgetbröllop... Vi har bjudit 70 gäster, och räknar med runt 35000 för allt. Men då hoppas vi få pengar i bröllopspresent så vi kan åka på bröllopsresa, det har vi nog inte råd med annars!

Svar på tråden Ny på BT