• Lilla Li
    Äldre 19 Jun 17:34
    35848 visningar
    176 svar
    176
    35848

    Blivande brudar i Jönköpingsområdet. Del 4

    Eksjöbrud: Men mitt smeknamn har fått mig att vilja döpa en eventuell dotter till Li. Så snart kanske ni blir fler. Väldigt vackert namn tycker jag. Eller Liv.

  • Lilla Li
    Äldre 20 Jun 07:01
    #0

    Ja Lia var vackert också!

  • Lilla Li
    Äldre 21 Jun 09:09
    #0

    en dag i juni: Ja absolut. Det har jag redan lovat dig att göra. Maila mig på annelie@li-design.nu så kan du berätta där hur du vill ha det. Säg om du vill ha särskilda färger, typsnitt eller så också.

    Andromeda: Vi hyr den här bilen www.bfm.nu/jon20.jpg och på den sidan (www.bfm.nu/jonkopin.htm) finns det många fina alternativ.

  • Lilla Li
    Äldre 21 Jun 09:09
    #0

    Igår hämtade jag förresten hem min klänning! Färgade håret lite mörkare i tisdags och tyckte väl egentligen att det blev för mörkt. Men ihop med klänningen ser det vrålsnyggt ut. *nöjd*

  • Lilla Li
    Äldre 25 Jun 06:10
    #0

    Budgetbrud2008: Tack. Tycker också jag passar bättre i det.

    bridesilly: Det var den adressen jag redan tipsade om. Fast det ska vara .nu

  • Lilla Li
    Äldre 25 Jun 11:16
    #0

    Shiliz: På Esters har de en riktigt effektiv budgetvariant. De hade skrivit ut långsmala remsor av papper. Sedan klippt på två ställen så man kan haka i ändarna i varandra. Går ju att variera i det oändliga beroende på papperssort, färg, tryck m.m. Ganska snyggt faktiskt. Tror att de viker servetterna på nåt sätt åt oss, men om inte så gör jag nog nåt sånt här.

  • Lilla Li
    Äldre 25 Jun 13:21
    #0

    bridesilly: Akademiebokhandeln har en del, men allra bäst tycker jag Nyströms på Torpa är. De har massor av papper i olika kvalitet och färg.

  • Lilla Li
    Äldre 27 Jun 08:15
    #0

    Nu börjar det bli dags för svensexa. 7 juli får han sin. De hämtar honom vid 9-tiden. "Var beredd på en motorsågsmassaker..." sa bestman tillika hans bror. Hmm... Bestman jobbar med motorsågar så han lär ju kunna skaffa fram ett antal.

    Låter som om det är bäst att jag är vaken redan när de kommer!

  • Lilla Li
    Äldre 27 Jun 13:29
    #0

    Nämen nu har jag fått ett blommogram av min älskling! :D:D:D "Till världens bästaste tjej. Snart gifter vi oss, woohoo! Jag älskar dig!" :D:D:D Och ett paket med mörka och ljusa kolor. :D:D:D

  • Lilla Li
    Äldre 28 Jun 07:07
    #0

    Rutan83: Japp. Hans bestman gör det som sagt.

Svar på tråden Blivande brudar i Jönköpingsområdet. Del 4