• Sommar­bröllo­p 07
    Äldre 8 May 08:35
    48214 visningar
    314 svar
    314
    48214

    18 augusti 2007, nr 2

    Jag undrade just varför tråden var så lugn....

    Finlands tjejen - ska du låta någon sy upp klänningen eller syr du själv?

    Jo här går det framåt. Vi har valt tårta på chokladfabriken, det blev ljus chokladmousse med lime.

    Mina skor som jag beställde på nätet har kommit och jag tror de blir riktigt bra. Det anda jag inte tycker om är att de är lite långa där framme, men så verkar nästan alla brudskor se ut...

    Det som satte igång lite stress för mig nu är att min klänning har kommit! Trodde inte den skulle komma ännu på en månad eller så, så den ska jag in och prova idag. Det känns riktigt spännande, hoppas jag tycker om den fortfarande!!

    Hur går det för er andra?

  • Sommar­bröllo­p 07
    Äldre 9 May 15:35
    #0

    Här var det lugnt.... Kanske vi har hamnat i en vakuumperiod nr det fortfarande är ganska långt kvar och man har gjort det som var mest bråttom :)

    Jag var och provade klänningen igår i alla fall! Den passar perfekt och jag fick faktiskt hem den (de lade upp den lite och fixade en krok att hänga släpet på medan jag väntade). Så nu hänger den i mitt förråd i väntan på att flyttas till mamma och pappa. Min sambo får ju inte se den ;)

    Vad är näst.... Håller på och funderar på hur jag vill ha buketten, råkade gå in på press-stop på näter och beställa en bukettidning idag :)

  • Sommar­bröllo­p 07
    Äldre 9 May 18:54
    #0

    Ingen annan som det händer nåt spännande för?

  • Sommar­bröllo­p 07
    Äldre 17 May 11:07
    #0

    Jag är ganska säker på att jag får en möhippa :) Min sambo och jag skulle ut och gå häromkvällen och så fick vi för oss att gå och lämna tillbaka en keps som min systerdotter glömt hos oss. Tar väl en 20 min att gå till dem. Och så när vi kommer dit så är alla mina tjejkompisar där! Hmmmm - undrar just vad de höll på med??!!

    Sedan så var det ju jag som fixade hippan till min syster när jag var hennes tärna också. :)

    Finlands tjejen - vad roligt att sy upp en klänning så att man får den precis som man vill ha den. Själv har jag avlämnat min klänning hos mamma och pappa eftersom min sambo inte ska se den innan bröllopsdagen.

  • Sommar­bröllo­p 07
    Äldre 20 May 21:13
    #0

    Jodå det händer lite här och där tycker jag :) Imorgon ska vi träffa prästen. Då känns det nog verkligen att det är på riktigt. Och så ska det blir skönt att kunna göra klart vigselprogrammen sedan!

  • Sommar­bröllo­p 07
    Äldre 21 May 19:58
    #0

    Miss Lilly - Anledningen till att de ibland säger nej är att det inte är den Svenska vigselordningen. Det är också viktigt för en del präster att främja den svenska vägen där mannen och kvinnan går in i äktenskapet tillsammans som jämlikar :) Men det står verkligen massor om dett i andra trådar också.

    Vi har fö träffat vår präst idag. Han var ganska seg måste jag säga, men jag tror nog att det blir bra i alla fall :) Han verkade inte ha så mycket åsikter om psalmer mm... Det var roligt att få öva att gå in och att säga löftena :D

  • Sommar­bröllo­p 07
    Äldre 21 May 20:15
    #0

    Vad kul att ha vigseln på båda språken. Vi kommer att ha vår vigsel på Svenska även om man sambo är från Danmark. Får hoppas att de danska gästerna förstår lite i alla fall :)

    Och jag är fö inte den som ger mig in på ilskna diskussioner angående brudöverlämning. Jag förstår båda sidorna :)

  • Sommar­bröllo­p 07
    Äldre 22 May 09:09
    #0

    tree - Vad kul om ni får flytta in tidigare! Jag vet hur kul det känns, vi flyttade själva in i vårt nya hus för ett år sedan ungefär.

    Det du funderar över med SBAB är att ni då får pengarna för att betala huset för sent? Jag är ganska säker på att man då tar ett typ av "mellanlån" som man har tillfälligt tills dess lägenheten är såld. Men kolla med banken :)

  • Sommar­bröllo­p 07
    Äldre 22 May 10:13
    #0

    Jag tror inte att man kan vänta med att betala. Utan det var det jag menade med att man nog då får ta ett lån att ha emellan tills dess lägenheten är såld. Men det är nog bäst att kolla upp det :)

    Hoppas att det ordnar sig på ett bra sätt!

  • Sommar­bröllo­p 07
    Äldre 9 Jul 14:29
    #0

    Idag är det 40 dagar kvar!!! :)

    Min syster hade tvärflöjt solo på sitt bröllop, det var jättevackert. Vi kommer dock ha en solist som sjunger "Du är allt" och "Annies song". Ingångsmarsch och utgångsmarsch blir de vanliga "Mendehlsson" och "A trumpet voluntary".

    Jag börjar känna mig lite stressad. Samtidigt som jag tror att det mesta är gjort så känns det som om det är en massa kvar som kommer att bli stressigt i slutet... Nåja bara att ta och försöka fixa lite i taget så ska det nog gå bra :)

Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2