• PennyJ­enny
    Äldre 8 May 08:58
    48220 visningar
    314 svar
    314
    48220

    18 augusti 2007, nr 2

    Jag har nog fixat det mesta nu tror jag, fick min prov-bröllopsklänning i förra veckan. Mamma syr den med eftersom vi bor på olika orter så syr hon först en modell i lin som jag provar och som vi pratar kring (och sambon fotar mig i och så mailar vi bilderna. Så när jag kommer hem till ön nästa vecka har hon sytt den i det riktiga tyget! Fixade bodyn jag ska ha under i helgen och skor har jag oxå fixat. Så ni har vi bara kvar på listan att hitta en kock eller cateringfirma, annars är det mesta bokat och bestämt. Inbjudningarna skickades ut i förra veckan.

  • PennyJ­enny
    Äldre 9 May 19:59
    #0

    Diamond Girl>>>Om du tittar på trådens rubrik så får du nog en vägledning. ;)

  • PennyJ­enny
    Äldre 15 May 10:28
    #0

    Tror inte jag får någon hippa då jag A) inte har så många vänner B) de jag har inte känner och umgås med varandra C) inte har någon tärna som tar tag i det (har valt att inte ha tärna) och min syster som då är lämplig bor utomlands och kommer hem först till bröllopet D) jag har sagt att jag vill att min syster ska vara med på en ev hippa

    Så nej, jag tror inte det blir någon för min del.

  • PennyJ­enny
    Äldre 19 May 10:18
    #0

    Ujuj, nu känns bröllopet och giftemålet väldigt på riktigt. Vi har "bröllopshelg" på Gotland (bor i Solna, gifter oss på ön) och gör massa saker inför bröllopet. Jag har provat min klänning som mamma syr. Den blir så fin och trots att jag inte är någon nätt kvinna känner jag mig välidgt vacker. Så har vi träffat vår fotograf i nästan en timme och blivit provfotade och det känndes jättebra. Han fick oss att bli väldigt avslappnade och jag väntar nu spänt på att få se lite provbilder. Sedan har vi varit och kikat på vår festlokal och det blir oxå jättebra och de meddelade att de hade löst kockproblemet åt oss, så nu är det mesta fixat. Och sist så träffade vi prästen i kyrkan i går och gick igenom vigselakten och så. Jag inser att jag verkligen måste ha ett superduper vattenfast make-up för jag kunde ju inte ens höra min sambo säga orden i går på låtsas utan att böja gråta. Hur ska det bli sedan i kyrkan?! Och idag ska jag och mamma åka på en lite bröllopsmässa här på ön och kika lite, sambon slipper och får bygga friggebod med pappa istället. *S* Men som sagt, bröllopet känns verkligen mycket, mycket verkligare. Om tre månader är vi gifta. Om tre månader tjejer!

  • PennyJ­enny
    Äldre 20 May 21:01
    #0

    Åh nu har vi fått våra provbilder från fotografen. :) Har svårt för att bli fotad, men några av dme var fina, så det blir nog bra på bröllopsdagen med tanke på att han tar massor av bilder och vi får cirka 100.

    Hur går det för er andra?

  • PennyJ­enny
    Äldre 21 May 19:38
    #0

    Miss Lilly>>>Har du inte läst trådarna? ;) Skämt och sido, det brukar inte gå att missa de olika lägren med för och emot. Vi kan väl skippa den diskussionen här, snälla?

  • PennyJ­enny
    Äldre 27 May 19:40
    #0

    Jag gör min makekonsultation och provuppsättning på torsdagen innna bröllopet.

  • PennyJ­enny
    Äldre 31 May 14:01
    #0

    Vi har osa i juli någon gång, minns inte riktigt när. Så nej, 29 juni är väl inte så sent? Det beror sig ju på, vissa måste lämna besked till cateringfirmor äckligt tidigt eller så och då sätter man ju datum därefter. Andra behöver eg inte veta fören kanske 2 veckor innan.

  • PennyJ­enny
    Äldre 6 Jun 18:12
    #0

    Tänk på att det är ju bättre det händer nu, mer än 2 månader innan än att det händer 2 veckor innan. ;) Nu hinner du ju hitta lösningar.

  • PennyJ­enny
    Äldre 18 Jun 14:29
    #0

    Jodå, händer inte så mycket just nu, det mesta är bokat och klart och det sista börjar vi inte med fören jag åker hem till ön en sväng i slutet av juli. Och så blir det en intensiv sista vecka innan bröllopet så klart.

    Brukar man inte säga att det går 8 glas på en flaksa mousserande och 5 glas på vanligt vin när det är personal som häller upp? Annars tycker jag att er beräkning på vad som går åt per person stämmer bra.
    Tänk på att om ni köper vin på systemet så brukar man kunna få lämna tillbaka oöppnade flaskor, kan vara bra att komma ihåg. Och då gör det ju inget om man tar till i överkant, bara någon har koll på att det inte okynnesöppnas förståss.

Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2