• Joleen
    Äldre 23 Apr 16:06
    30694 visningar
    12 svar
    12
    30694

    Blixtförälskelse vs "långsammare" kärlek?

    Hej,

    Jag förstår ditt sätt att resonera. Jag har själv samma erfarenhet som din pojkvän. När jag träffade mitt ex föll vi handlöst för varandra vid första ögonkastet och blev ett par efter bara ett par dagar, utan en tanke på om vi hade liknande värderingar, kompatibla liv etc. Vår relation slutade i katastrof tyvärr, vi var mycket förälskade i varandra, ja, men vi passade inte ihop. efter två år tog jag mina saker och sade adjö.

    när jag träffade min m2b var jag en mycket säkrare person och kände absolut inget behov av att ha en partner. Vi dejtade i 3 månader innan vi blev ihop och det dröjde ungefär lika länge innan jag insåg att jag faktiskt var kär. För mig är vår relation harmonisk och behaglig, vi skrattar och gråter tillsammans, gör roliga saker ihop och på varsitt håll, det finns ingen svartsjuka men däremot en stor posrtin passion mellan oss. jag trivs med det och finner det inte det minsta tråkigt. Med mitt ex var det alltid "heaven and hell", jag var aldrig lycklig i mer än 5 minuter i taget. Hade jag gett mig själv tid att se och känna efter så hade jag nog insett att det inte var "meningen"!

    Din pojkvän visar tecken på mognad tycker jag! det faktum att han är med dig idag betyder ju att det är dig han vill ha!

Svar på tråden Blixtförälskelse vs "långsammare" kärlek?