• Noomi
    Äldre 29 Mar 22:07
    18088 visningar
    160 svar
    160
    18088

    Halmstad brudar del 2

    Och här är jag! :)
    Just nu är inbjudningarna the big topic. Vi har de förhoppningsvis klara att lägga på lådan imorgon. Känns skönt... och pirrigt!

    Klänning är inhandlad, om jag inte minns helt fel är det samma som du ska ha Dark Angel. :)

  • Noomi
    Äldre 30 Mar 20:10
    #0

    Dark Angel - Jepp, du o jag vettu! :D Provade du nån annan klänning när du var där? Jag fick på mig den här också: www.morelle-mariage.com/images/Femme/collection2007/herve/Coco__bleu.jpg
    Hysteriskt galen klänning! Jättetuff, men om
    20 år när jag kollar på bröllopskorten hade jag nog undrat om det brunnit i proppskåpet. :D

    Ja, det känns lite nervöst med inbjudningarna, men kul! Hoppas på samma goda respons som ni fått! Har du några bilder så ma kan se?

  • Noomi
    Äldre 31 Mar 09:29
    #0

    :D Ja, den första hade onekligen lite kyckling över sig!
    Men det är så himla kul att Hanna Morris har lite fler annorlunda klänningar. Jag jagade ju runt i hela södra Sverige innan jag upptäckte att det jag ville ha fanns 150 meter bort. Doh!

  • Noomi
    Äldre 31 Mar 11:38
    #0

    Nej, jag tyckte de var hur trevliga som helst! Fick jättemycket hjälp.
    Jag vet inte riktigt om ändringarna ingår, borde naturligtvis ha frågat det. Jag ska ta bort släpet på min klänning och det skulle kosta (max 400 sa hon), men ändringarna vet jag inte. Dock tror jag inte det eftersom jag inte fick beställa i "rätt" storlek utan skulle ta en storlek för stor. För de skulle ändå sy in den efter mig och då var det ingen mening med att chansa.
    Så, hmm.. jag fick intrycket av att det inte skulle kosta.

  • Noomi
    Äldre 2 Apr 08:51
    #0

    moimukulatt - Har ni hittat något band till festen ännu?

  • Noomi
    Äldre 2 Apr 10:33
    #0

    moimukulatt - Ja, det var bland det första vi bokade tror jag. Har ni några alternativ så ni kan ringa runt och jämföra priser och repertoar o liknande?

    Min sambo börjar också få tummen ur. När han såg hur jäkla mycket tid jag lade ner på inbjudningarna skämdes han lite. Lovade att sätta igång med alla saker på hans lista samt att han köpte present till mig. Haha, ibland är det bra att göra mycket själv! :D

  • Noomi
    Äldre 2 Apr 18:55
    #0

    åsa.j - Ja, jag har läst om en del som inte varit nöjda med bemötandet. Konstigt att det kan vara så olika för jag är hur nöjd som helst. Fick massor av hjälp, fick tips om en hel del annat som inte hade med klänning att göra och var välkommen tillbaks när som helst för att få inspiration i alla deras tidningar t ex.
    Men alla kan väl ha dåliga dagar antar jag.

    Här är den fotograf vi ska ha: mettesfoto.se

  • Noomi
    Äldre 9 Apr 16:21
    #0

    Hej tjejer, har ni haft en bra påsk?
    Vi har börjat planera den alkoholhaltiga delen av bröllopet och jämfört Systemets sortiment med det i Tyskland. Så snart ska vi laga ett par rätter vi har tänkt ha till bröllopet så vi kan provsmaka lite olika viner. Skoj!

  • Noomi
    Äldre 9 Apr 16:33
    #0

    spunkis - Hej och välkommen! :)
    Vi ska vara på Hertz Minne, så jag ska nog kunna svara på dina frågor.
    Stor trädgård finns det, men den är väl inte så mysig i sig. Stor och öppen, men det blir ju vad man gör det till.
    Catering ordnar man själv och kostnaden är 2500kr fredag till söndag.

  • Noomi
    Äldre 9 Apr 17:23
    #0

    spunkis
    Maxantalet för lokalen tror jag är 70 personer. Var en brud här förra året som hade varit på bröllop där med just det antalet, då hade det varit väldigt trångt... men det gick.
    Det finns väl inte direkt nån jättebra plats för vigsel inomhus, speciellt inte med så många gäster. Så jag skulle nog rekommendera att ni har den utomhus, kanske i ett stort tält (typ rent a tent) om det regnar.
    Och ja, det är gott om tid kvar. Men ni kan ju lika gärna åka dit och kolla, så vet ni om ni vill lägga en bokning nu eller inte.

Svar på tråden Halmstad brudar del 2