• keiram
    Äldre 16 Apr 19:37
    33486 visningar
    218 svar
    218
    33486

    Finns det andra brudar från Sala

    Och här är ännu en Salabrud. Vi gifter oss den 9 juni i Kristina Kyrka sen blir festen på Väsby Kungsgård. Jag är från Sala men har inte bott där på ca 10 år. Min blivande man är inte från Sala.

  • keiram
    Äldre 2 May 18:04
    #0

    Jag är kvar. Är dock mer en läsare än en skrivare! Men jag kan ju tipsa för er som missat Sala Fest och Bröllop www.salafestochbrollop.se. Där hittar ni bla länk till Cathrine, fest och högtidskläder.

  • keiram
    Äldre 20 May 13:01
    #0

    Vi har bokat Jan Storm, en timme kostar 2700 kr har jag för mig, då ingår inga bilder.

    Vi har också anlitat Lavendula för brudbukett och crosage samt blomsterbåge och bordsdekorationer. Vi kommer även att ta hjälp av henne vad gäller dukningen då vi ska ha vår fest på Väsby Kungsgård.

    Jag har också Ninni på Frissan & Frisörn samt Camilla på Hudverkstan för hår och make up. Träffade dem båda i torsdags och är supernöjd, det känns mycket tryggt.

    Bara tre veckor kvar, nu börjar jag faktiskt bli lite nervös...

  • keiram
    Äldre 20 May 18:43
    #0

    2 Juni: abkn
    9 Juni: keiram Vigsel: Kristina Kyrka Fest: Väsby Kungsgård
    30 Juni: Miss Cykel. Vigsel: Kristina kyrka. Fest: Sätra Brunn
    7 Juli: Thunberg
    6 Okt: 6 okt2007

  • keiram
    Äldre 21 May 17:14
    #0

    Vi ska ha präst Peter Gergely och kantor Cathrina Folkesson. Vi träffade dem båda i torsdags. Cathrina var väldigt bra och spelade en massa stycken för oss så att vi kunde välja in- och utgångsmusik. Kristina kyrka har ju en maffig orgel så det är bara att ta tillfälligt i akt och välja något som känns bra.

  • keiram
    Äldre 30 May 21:01
    #0

    Jag har pratat med vaktmästaren vid Kristina Kyrka för nån vecka sen och frågade om riset och det är inga problem, bara att kasta på!

Svar på tråden Finns det andra brudar från Sala