• Kayo
    Äldre 22 Mar 07:38
    37603 visningar
    52 svar
    52
    37603

    Syrianska svärföräldrar

    Min förre detta var syrian. Vet inte om jag kan hjälpa dig men vi var tillsammans väldigt länge och planen var bröllop. Hade mycket kontakt med hans familj.

  • Kayo
    Äldre 23 Mar 11:09
    #0

    Tyvärr så hade vi inte samma problem, de älskade mig och är fortfarande ledsna att vi inte är tillsammans. Vad är det som de inte accepterar?
    Jag vet att hans mamma till en början hade funderingar om att jag var svensk men jag som är uppvuxen i Södertälje och mina närmsta vänner är syrianer kunde förhålla mig bra till deras traditioner trots att vi bodde tillsammans innan äktenskap.
    Min närmsta vän är gift med en assyr och när de flyttade samman bad hans föräldrar honom att välja mellan henne och dem. Han valde henne och efter en tid av bråk så älskar de henne.
    Är problemet i sig att du är svensk? Jag har märkt att många äldre har förutfattade meningar om svenskar. Inget illa menat men mina svärföräldrar och kompisars föräldrar har presenterat mig för bekanta och säger att ganska snabbt att "hon är inte som andra svenskar". Jag vet inte vad de menar men det känns som om det måste ha en förklaring till varför jag är där. Har fått nån komplimang nån gång att "jag ser inte dig som svensk för du är bra", också jätte konstigt. Vad är grund problemet? Att du är svensk eller har det hänt något mer?

Svar på tråden Syrianska svärföräldrar