• missZa­pon
    Äldre 17 Mar 22:52
    110686 visningar
    16 svar
    16
    110686

    basiron, hur snabbt ser jag resultat?

    Jag använder själv basiron för tillfället. Har fått mycket stora finnar på ryggen och använt krämen mest där, såg resultat redan efter två dagar! Men bra blev det inte förns efter drygt en vecka. Sen så är det bra att smörja in ett tag efter att det blivit bra för långvarigt resultat. Har även använt lite i ansiktet och det fungerar bra. Blir lite torr och fnasig om jag har på kinderna men för övrigt har den inte torkat ut huden, men jag har en ganska typisk fet T-zon, så det har väl med hudtyp att göra.

    Angående hurkräm så har jag gjort så att jag alltid smörjer in huden med vanlig lotion efter duschen eller efter att jag tvättat bort smink, precis som tidigare. Sen tar jag på basiron efter att hudlotionen känns helt torr.

    Vill även lägga en varning på att det verkligen bleker textiler. Akta lakan och kläder!

    Jag skulle tipsa dig om att köra intensivt med basiron i typ en vecka nu först och inte sola under tiden. Sen kan du kanske gå ner och bara smörja en gång om dagen och då sola, men bara när du tvättat bort krämen noga! Solar du med krämen på så kan du lätt bli flammig, sen dagarna före bröllopet skulle jag använda basiron igen ävenom finnarna är borta bara för att förhindra nya.

    Lycka till!

Svar på tråden basiron, hur snabbt ser jag resultat?