• Bens wife
    Äldre 17 Mar 21:33
    7124 visningar
    39 svar
    39
    7124

    Någon mer med resande blivande män?

    Hej tjejer!
    Jag satt precis och funderade på om jag var ensam med att ha min utomlands jämt och ständigt. Han åker ofta men inte så jättelånga perioder. Nu är han i Kina på en vecka, känns hysteriskt jobbigt. Det längsta han har varit ifrån mig var 10 månader i USA. Fy f-n vad jobbigt det var. Tidsskillnaden är 7 timmar, så det är inte jättesmidigt att prata direkt. ALLA saker här hemma gör att jag saknar honom ännu mer, hans doft, hans grejer... usch, nästan lättare att inte vara hemma.

  • Bens wife
    Äldre 18 Mar 14:25
    #0

    Kakan2007: Vad skönt att han kommer snart! Önskar jag kunde säga detsamma, min kommer på onsdag, tre jobbiga nätter till... suck. Kvällarna och nätterna är värst. Jag sover med hans t-shirt jag! Lite barnsligt kanske men jag saknar honom så det gör ont, lever inte riktigt mitt liv fullt ut när han är så långt borta, även om jag skulle vilja. Jag bara öser på med jobb och annat för att få tiden att gå.

    Heleneli: Jobbigt med renovering och bröllopsåöanering samtidigt. Vad gäller renoveringen skulle INGET bli gjort om jag var själv hemma. Bröllopsplaneringen vill man ju göra så gott som allt tillsammans, vilket ju blir svårt som du säger. Somk tur är har vi bestämt det mesta nu, och det är skönt.

  • Bens wife
    Äldre 18 Mar 19:18
    #0

    Jag tror att det är lättare för den som reser än för den som är hemma. Är man utomlands upplever man saker, träffar massa nya människor och ser nya platser. Hemma påminns man hela tiden om saknaden, och vardagen är densamma. Man absolut, det blir vad man gör det till. Jag är glad att jag saknar för det betyder att jag älskar

    Visst kan man kolla på Arlandas flygplats när ankommande flyg kommer in, förseningar etc? Bara MÅSTE möta honom på Arlanda på onsdag!!!!!

  • Bens wife
    Äldre 19 Mar 10:21
    #0

    humm: om min blivande rest veckan innan hade jag överlevt, men varit orolig att han skulle drabbas av någon exotisk sjukdom och låg däckad på dagen D. Eller att han inte kom hem i tid....

  • Bens wife
    Äldre 20 Mar 18:54
    #0

    Om 24 timmar är min älskling hos mig, jag kan knappt vänta!!!!!

  • Bens wife
    Äldre 23 Mar 11:51
    #0

    Jag ska försöka åka med lite framöver, blir ju inte så dyrt heller när man delar på en biljett istället för två.

Svar på tråden Någon mer med resande blivande män?