• Septem­berces­s
    Äldre 17 Mar 09:02
    7127 visningar
    39 svar
    39
    7127

    Någon mer med resande blivande män?

    min kille har vart borta nu i 1,5 månader, han är i sitt hemland för att ta lastbilskörkort..väldigt tråkigt eftersom jag har tusen ideer som jag vill planera men jag vill inte göra massor när han inte är här..räcker med att jag bokat kyrka och lokal utan honom (vi hade tittat på dem tidigre men i alla fall) hoppas att han klarar uppkörningen på fredag så att han kan komma hem sedan..

  • Septem­berces­s
    Äldre 17 Mar 13:38
    #0

    nej sedan hoppas jag verkligen att han kommer att stanna hemma. Jag vet hur du känner dej, jag tycker oxå det är kul att planera men jag vill inte att det ska bli min "grej" utan att vi kan komma på ideer tillsammans. Vad jobbigt du måste ha med tidsskillnaden, den slipper i alla fall jag..men man känner sig väldigt ensam. kommer din kille komma hem sedan eller är han alltid på vift?

  • Septem­berces­s
    Äldre 19 Mar 09:16
    #0

    ha ha, såg att det inte bara var jag som sov i min kille tshirt=)

    kakan2007: hoppas att han har kommit nu och att ni får massa tid att mysa=)

    Är det ngn som kör MSN istället för att ringa? vi har skaffade oss varsin webkamera och kopplar upp oss på det varje dag så kan vi prata direkt och utan att det kostar..det blev ju lite dyrt i längden med telefon innan min kille flyttatde till sverige men vi kör webcamera nu med när han är borta..

  • Septem­berces­s
    Äldre 19 Mar 11:22
    #0

    humm: jag hade nog blivit lite nervös om min kille skulle åka i väg så tätt innan bröllopet, men om jag visste att all planering var klar och under kontroll så skulle jag nog inte ha några invändningar..=) ..jag tror inte min kille sover i mina kläder heller..=)

Svar på tråden Någon mer med resande blivande män?