• kavatb­rud
    Äldre 19 Jan 14:57
    3570 visningar
    38 svar
    38
    3570

    Ö-viks brudar 2007???

    Hejsan!
    Här är en till Ö-viks tjej som ska gifta sig i år, närmare bestämt den 2/6 :) Skulle vara trevligt att fika någon gång och utbyta idéer!!

  • kavatb­rud
    Äldre 21 Jan 21:48
    #0

    Vi gifter oss den 2/6. Det är ju ett tag till men nu är det snart dax att få iväg inbjudningarna så det är en del att fixa i alla fall. Klänningen är dock inköpt (kände direkt att det var "min") och likaså ringen så det känns som om vi har läget under kontroll :)
    Jag: 78:a, inga barn än, jobbar
    albin04: har du hittat "din" klänning?
    duvan8: när skickade ni ut inbjudningarna och hur långt innan bröllopet har ni o.s.a.? Spännande med bara 6 veckor kvar!! :)

  • kavatb­rud
    Äldre 24 Jan 20:48
    #0

    Jag har också hittat min klänning :) Precis som du så kände jag direkt att den var perfekt. Det är en KIK klänning och nu hänger den bara och väntar på att få användas ;)

    Vi ska skicka ut våra inbjudningar nu i början på februari. Egentligen tycker jag att det är lite tidigt men det är ju bättre att vara lite tidig än att några inte kan komma för att inbjudan kon för sent. Fast vi har nog sagt till de flesta när bröllopet blir av :)
    Osa datum har vi satt till den 20 april. Vi gifter ju oss innan semestertiderna börjar så sex veckor innan borde räcka. Vad tror ni?

  • kavatb­rud
    Äldre 30 Jan 19:45
    #0

    Välkommen till tråden Maria_! Jag är rätt nyinflyttad så vi känner nog inte varann men vi kanske kan lära känna varann - om inte annat kan vi ju jämföra hur långt vi har kommit i planeringen eftersom vi ska gifta oss samma dag! :) Jag bor i Gullänget så vi bor rätt nära också.

    Vi ska snart skicka ut inbjudningarna och det är en sak vi funderar på - ni kanske kan hjälpa oss?? Det är så att det är jag och min blivande som bjuder in till bröllopet och det är vi som betalar kalaset (med lite stöd från föräldrar :) ) Tycker ni att gästerna ska osa till oss eller till någon av våra föräldrar?? Nästan alla inbjudningar jag sett så ska man osa till föräldrar eller värdpar ed. men eftersom vi bjuder in känns det mer rätt att de svarar till oss... Hur tycker ni att vi ska göra??

    Jag fyller på listan:
    070303 duvan8- bröllop stockholm/bor ö-vik
    070602 Kavatbrud - bröllop Skåne/bor Ö-vik

Svar på tråden Ö-viks brudar 2007???