• fialia­81
    Äldre 17 Jan 12:39
    19136 visningar
    160 svar
    160
    19136

    Nya Kristianstad-brudar!!!!!

    hej !

    Jag har jobbat så mycket så jag har inte hunnit va här alls.... e trött på kvällarna.Jag längtar tills imorgon, då jag äntligen efter tre och ett halvt år tar min lärarexamen. Skönt att få ledigt från jobbet.....

    Fika låter som en bra idé!

  • fialia­81
    Äldre 19 Jan 14:28
    #0

    hej allihop!
    har precis kommit hem från sjukhuset, fick åka in akut i onsdags, hade en stor cysta på äggstocken. Nu är jag nyopererad men inget mer än cystan togs bort som tur är. Imorgon är det dags för planering med föäldrar och svärföräldrAR!

  • fialia­81
    Äldre 19 Jan 18:46
    #0

    vad kul med lite action i tråden!
    jag ska gifta mig på yngsjö strand den 11 augusti. Just nu e jag trött efter operationen så jag orkar inte skriva längre nlägg idag men jag kommer igen efter helgen, e sjukskriven i 2 veckor så jag kommer nog sitta här en hel del...

  • fialia­81
    Äldre 24 Jan 11:24
    #0

    Hej allihop!
    Vilken fotograf ska ni ha? Vi har velat fram och tillbaka, ska vi har proffisionell eller inte. Vi har nu kommit fram till fotograf fredrik, han e ju verkligen toppen, men inte visste jag att det kostar så mycket! Men det är helt klart värt det!

    Ska någon till Mb på söndag? Jag vill dit men måste hitta skjuts först, kan inte köra efter operationen. Min M2b är sjöman så han är inte hemma. Kankse ska fråga svärmor!
    HA en toppen dag.

  • fialia­81
    Äldre 24 Jan 18:24
    #0

    Vi funderade med på johan lindvall, hans foto är jättefina! Min syster gillade
    dock inte honom när de gifte sig. Han var stressad och inte så jättetrevlig, därför valde vi fredrik. det kanske bara var en engångsföretelse, men vi gillar fredrik!

  • fialia­81
    Äldre 24 Jan 18:26
    #0

    Thailandsbrud:
    Har du fått reda på vilken präst som ska viga er? Vi gifter oss den 11 augusti men vet fortfarande inte vilken präst. Vi måste vänta tillls i mars när de har lagt semestern. Vi vill så gärna ha fredrik!

  • fialia­81
    Äldre 25 Jan 17:14
    #0

    hej! fråga ni bara fotografen ifall han gör secret box bilder? Vet de vad man menar då? känns lite konstigt att fråga! Vad får ni betala för det?

  • fialia­81
    Äldre 26 Jan 17:08
    #0

    Min kompis är utbildad frisör men hon jobbar inte som det längre. Hon ska göra vid mitt hår hemma! Vet dock inte hur jag ska göra med sminket än, tänkte låta henne provsminka!
    Vad tar annars capelli och skägg & Lockar för en bruduppsättning?

  • fialia­81
    Äldre 5 Feb 15:22
    #0

    Hej Allihopa.
    Vad dåligt drag det är här inne, var håller alla hus?

  • fialia­81
    Äldre 5 Feb 15:28
    #0

    Ja, vi e också helt uppe i planeringen, vi bokade band i igår. jag e fortfarande lite nervös angående präst och lokal. Vi har bokat präst via församlingen i åhus men vet fortfarande inte vem det blir... Lokalen är inte heller löst men vi jobbar på det!

Svar på tråden Nya Kristianstad-brudar!!!!!