• Wichy

    Malmö-Lund brudar 2007, del 2

    Hej på er!
    Skånebrud 070707, jag har inte börjat med korten ännu eftersom jag har bestämt mig för att köpa en sån där vad det nu hette som Junibrud tipsade om, så att det blir snygga vikningar :).Har mest fixat julklappar sista tiden, men jag ska göra ett provkort tillsammans med mamma när hon kommer efter jul. Håll tummarna!
    Ringde Palm Design för att be dem beställa hem klänningen(har ju bestämt mig)så att den skulle finnas när mamma kommer, men då var jag tvungen att komma dit och betala halva klänningen i handpenning:( Ja men jippi det hinner jag ju,(sur)åker bort på fredag och har fullt upp varje kväll! Visst förstår att de vill ha handpenning, men jag förstår ändå inte riktigt att man inte vågar chansa på att jag verkligen ska ha den, har de ingen returrätt? Om jag verkligen lovar att jag ska ha den kan man väl ha ett muntligt avtal per telefon, att jag betalar halva när jag kommer dit med mamma om 8 dagar.
    Nåja, nu blir det till att prova den i fel storlek ännu en gång...
    Har förresten betalat det första på bröllopsresan till Isla Margarita, känns så spännande! Håller som bäst på med bokningen av underhållningen på bröllopsfesten, vad får ni betala? Jag har fått en offert på 10000:- för en trubadur som jag tycker verkar bra. De har egen ljus och ljudanläggning mm. bra blandning på musiken också. Detta är en viktig detalj om man vill ha en trevlig fest, usch det blir svårt att välja känner jag!
    Junibrud, kul med din klännig! Ta gärna med en bild om du har någon till träffen.
    Kram så länge //Wichy

  • Wichy

    Jag vill bara önska alla
    Malmö-Lund Brudar en
    God Jul och ett Gott nytt år!
    Kul med nya vänner!:)
    Vi ses den 3/1
    Kramar Wichy

Svar på tråden Malmö-Lund brudar 2007, del 2