• Andie
    Äldre 5 Dec 08:31
    168603 visningar
    60 svar
    60
    168603

    Åsikter/erfarenheter om drinkbiljetter

    Vi ska ha självkostnadspris i vår bar. Då min släkt inte är lika törstiga som min sambos, de har lite tendenser till att börja tjafsa om de är fribar.... Vi ska skicka med ett infoblad med inbjudan i vilket det står att det är betalbar. Man behöver inte linda in det så mycket, utan kan bara skriva att det finns en betalbar med självkostnadspris.
    Håller man dock till på ett ställe där det redan finns en bar så brukar folk veta att det är betalbar som gäller, om man tex är på en resturang eller på ett slott osv.

    Jag är helt för denna idé med självkostnads pris eller drinkbiljetter!

  • Andie
    Äldre 7 Dec 08:31
    #0

    Till er som är negativa till betalbar.
    Varför är ni det?
    Tycker ni att det är dyrt med 10/20 kr för öl/glas vin/cider?

  • Andie
    Äldre 8 Dec 08:45
    #0

    Miss Cykel
    Jag håller med dig, går man ut på krogen så dör ju inte festen för att man måste betala och det är ju betydligt dyrare än ett självkostnadspris på en 20kr. Till och med billigare än på nationer.

    Miss Cee
    Men vännen, trodde du att det alkoholfria skulle kosta? Det är väl oftast så att när man har betalbar på tex ett bröllop så är det alkoholfria alltid gratis (så vidare man inte har det på ett ställe där man inte får ha så)

    Allmänt så tycker jag att betalbar är ett bra alternativ, för olika orsaker...först och främst för att man inte ska ha halvfulla glas över allt som sedan måste slängas i slasken. Och äter en extremt stor del av ens buget som antagligen är ganska begränsad då ett bröllop är dyrt i dagsläget.Sen är det för att de som är extremt törstiga kanske kan ta det lite lugnare än vad de brukar göra, så att stämmningen inte spårar ur helt och hållet. För det är ju så här att ett bröllop inte är en punkrocker- röjjar fest vilket det lätt kan bli (beroende på vilken typ av släkt man har)om man inte har vissa direktiv. Och om festen dör ut så tror jag knappast att det beror på att det är ett självkostnadspris i en bar.
    Sist men inte minst så ska man väl göra så som det känns rätt att ha eftersom det dock är ens egen speciella dag!

  • Andie
    Äldre 9 Dec 07:50
    #0

    Miss Cee
    Vi kommer ha betalbar men det alkoholfria kommer att vara gratis...för jag tycker man kan ha kul utan alkohol men det finns ju tyvärr vissa som inte kan det vilket är lite tråkigt faktiskt.

    viktualia
    Jag tycker att du uttryckte dig utomordentligt bra!!!

  • Andie
    Äldre 16 Jan 08:20
    #0

    Det är väl alltid ett måste att det alkoholfria är gratis. Det är ju bättre att gästerna dricker sig otörstiga på alkoholfritt.

Svar på tråden Åsikter/erfarenheter om drinkbiljetter