• AdoreM­e
    Äldre 22 Nov 22:44
    24460 visningar
    8 svar
    8
    24460

    Finnar mellan brösten

    Hemlig brud 07: Det där problemet delar du nog med många skulle jag tro! Det där beror antagligen mycket på fukt och liknande, försök att torka riktigt torrt när du har duschat eller badat tillexempel och därefter använda något medel för det och det kan gärna vara åt det lite uttorkande hållet :) Sedan är det antagligen bra om du försöker att tänka på vilka kläder du har på dig som kommer i kontakt med området och vilka material som du har närmast kroppen, vissa material kan orsaka problem hos vissa människor lättare än andra! *Ler vänligt*

  • AdoreM­e
    Äldre 24 Nov 11:50
    #0

    Hemlig brud 07: Ja, när det är svett och täta områden så kan det lätt bli fuktigt, vilket gör att det blir ännu lättare att det blir problem! Lycka till i alla fall :)

  • AdoreM­e
    Äldre 24 Nov 11:53
    #0

    Örebroare: Nej, det behöver inte alltid vara för materialen, men det finns material som för vissa människor är sämre än andra när det gäller finnar och liknande problem, problemhud överhuvudtaget - så det kan faktiskt vara riktigt bra att prova! *Ler vänligt* Vissa människor har lättare för finnar överhuvudtaget, men det finns hjälp, i alla fall sådant som gör det lättare och det är väl tur :)

Svar på tråden Finnar mellan brösten