• Mia81
    Äldre 7 Dec 00:12
    30413 visningar
    295 svar
    295
    30413

    Vi rullar vidare... BT-träff Västerås tråd nummer 11!

    hejsan hejsan tjejer! pratade med riikka idag och hon sa att hon gärna kommer på träffen om den blir 20, 21 eller 22 dec. jag vet däremot inte om jag kan komma och riikka kommer bara om jag kommer, eftersom hon inte bor här längre..
    ööh... blev lite rörigt men för att sammanfatta så... vi kommer kanske! boka datum när ni tycker att det passar så får vi se om vi dyker upp.

    tack för senast föresten. och billa, du kan vara glad för att du slapp snacka med töntgänget som måste ha varit hjärndöda eller nåt eftersom dom inte fattade att "vi är gifta" betyder "stick, vi är INTE intresserade!!"
    hehe.. eller vad tycker du gabbies?

  • Mia81
    Äldre 18 Dec 17:12
    #0

    NEEEEEJ!!!! Jag håller på att bli sjuuuuk!! Hoppas verkligen att jag inte blir det för både jag och riikka ser fram emot träffen. La Pasta kl 19 låter toppen, har inte varit där på typ 100 år men deras al pollo.. mmm...

    Nu ska jag snart åka hem och kurera mig. Nån som har nåt supertips om hur man undkommer en förkylning så tar jag gärna emot alla bra råd. Allt för att vara frisk tills på torsdag!:D

    Kram på er

  • Mia81
    Äldre 18 Dec 17:15
    #0

    Kom på att La Pasta har ju faktiskt flyttat sen jag var där sist (sa ju att det var 100 år sen jag var där:D:D:D) Men visst ligger det i gamla.. gamla..eh.. skitsamma jag har glömt vad det hette men vi hittar nog dit.

  • Mia81
    Äldre 19 Dec 16:07
    #0

    Bars and Stars hette det ju! Tack junibrud.

    Vitpepparkorn är mot magsjuka har jag för mig. Jag är iaf hemma från jobbet idag och vräker i mig massor av vitaminer och te så förhoppningsvis så blir jag frisk.

  • Mia81
    Äldre 24 Dec 00:21
    #0

    Jag är såååååå ledsen att jag inte kom på träffen, åkte på feber och har legat däckad i flera dagar... Hoppas ni som var där hade kul och att vi kan ha fler träffar framöver, har tyvärr inte tid i år men kanske nästa?

    GOD JUL på er alla!!!!

    Kram M

  • Mia81
    Äldre 11 Jan 22:14
    #0

    Gabbies: Vad kul att ni ska ha Veronica. Dom var hur bra som helst.
    Kostade 125 kr i timmen och vi hade 4 personal. Två serverade champangen, vid förrätten kom två till och sen gick två efter huvudrätten. Veronica gick efter tårtan och sen var bara bartenderkillen kvar. Minns inte vad vi betalade totalt men det var lätt värt det!

    Billa: Kul att du letar klänning! Du kan få låna min om du går upp typ 50 kg och kapar en meter på längden

    Kram

  • Mia81
    Äldre 7 Feb 22:02
    #0

    Hej hej tjejer! Hur är det med er? Det var ju ett tag sen jag kikade förbi och det verkar ha hänt en del sen senast..

    Junibrud: Har ni flyttat in än? Antar att isf har du MAAASSOR med bilder på ditt nya hus som du bara måste visa *nyfiken*

    Gabbies: En TATUERING!!! Hur 17 vågade du det? Gjorde det inte ont? Hua.. jag skulle aldrig våga..

    Billa: Kul med jobbet men tråkigt att det var ett skitjobb. Känns lite som att när drömjobbet väl dyker upp så finns det alltid en hake. Lite småsurt..

    Nu över till mig igen Jag har fått i uppdrag att hitta på lite roliga grejer lite svärisarnas 40-års firande, alltså dom har varit gifta i 40 år. Festen kommer vara i juli så jag har ju tid på mig men jag har total idétorka. Jag vet ju hur grymma ni är när det gäller kul idéer och stora fester så snälla, snälla hjälp mig. Pliiiis...
    Jag har lovat att fixa en tipspromenad men vad ska jag hitta på för frågor. Dom som kommer är ju släktingar, och vänner till dom sen minst 30 år tillbaka.
    Tacksam för ALLA idéer!

    Kram på er

  • Mia81
    Äldre 8 Feb 19:43
    #0

    Bra idéer Billa! Det där med krukväxter är ju hur kul som helst för hon har hela huset fullt av dom.
    Jag hade ingen aning om att det var rubinbröllop.. kanske ska googla lite...

    Har ni fler förslag så är jag grymt tacksam.

    Gabbies: Hur går det med Finska? Allt under kontroll?

    KRAM

Svar på tråden Vi rullar vidare... BT-träff Västerås tråd nummer 11!