• Gabbie­s
    Äldre 22 Nov 16:06
    29826 visningar
    295 svar
    295
    29826

    Vi rullar vidare... BT-träff Västerås tråd nummer 11!

    Gudinnan-Billa var inte kvar på Bill o Bob när killarna kom.. :)

  • Gabbie­s
    Äldre 22 Nov 18:28
    #0

    Billa- vi gick strax innan 24.. eller halv kanske det var.. killarna var lite väl dryga..

  • Gabbie­s
    Äldre 26 Nov 20:09
    #0

    Billa-det var verkligen en toppenfin klänning!!!!

  • Gabbie­s
    Äldre 27 Nov 15:16
    #0

    Billa- ska du inte komma på nästa träff??

  • Gabbie­s
    Äldre 3 Dec 14:30
    #0

    vad tråkigt att du inte kunde senare gudinnan.. nu måste vi ju välja mellan niia och dig eftersom ni absolut inte kan samma dagar..

  • Gabbie­s
    Äldre 13 Dec 11:14
    #0

    Billa- japp jag blev uppsagd.. men det gör mig faktist ingenting.. jag trivdes inte där och det ska bli skönt att komma därifrån.. jag slutar 31 jan.. har 2 månaders uppsägningstid.. men jag kommer att gå tillbaka till jobbet jag hade innan jag började på willys, som är på en hemtjänst på skiljebo.. det e iofs bara extra jobb men det visar sig hur mkt man får jobba.. sen har jag ju a-kassan också.. tänkte nästan vara lite ful och köra på så här till jag vet om jag kommer in på skolan till hösten eller inte. Om jag inte kommer inte då satsar jag stenhårt på att söka fast jobb, känns bara dumt att göra det nu för att sen börja plugga.. Oj va långt det blev.. :)

  • Gabbie­s
    Äldre 14 Dec 10:40
    #0

    jag tror att många tyckte att det var för dyrt på tabazco, jag vet inte riktigt.. och Rikka tyckte inte alls om stället, det var mest hon som ville gå därifrån.. men för mig går det bra med tabazco, jag bara säger lite vad som sas förra gången..

    Billa: Den är fyra år

  • Gabbie­s
    Äldre 14 Dec 10:55
    #0

    nej men spelar det heller ingen roll som sagt.. jag var den som sista gav med mig att vi skulle gå ifrån tabazco.. Men av de ställerna du postade så lät ju pitchers intressant, dom hade ju båe lite dyrare och billigare rätter.. vill alla äta förresten? Kan man gå till t ex tabazco eller pitchers utan att äta?

  • Gabbie­s
    Äldre 18 Dec 09:45
    #0

    junibrud- törs man fråga vad du betalade för din brudbukett? eller det kanske du inte vet för att du kanske fick ett paketpris på allt?

  • Gabbie­s
    Äldre 18 Dec 09:56
    #0

    ok för jag har fått ett prisförslag från floristen på 1400 kr för min brudbukett och 75 kr/m på bordsdekorationerna, fast det tror jag blir lite billigare för hon räknade på 2 rosor/m jag tror att det räcker med en då vi ska ha ljus på borden också vilket det inte är på bilden jag har..

Svar på tråden Vi rullar vidare... BT-träff Västerås tråd nummer 11!