• Fjällr­äv
    Äldre 5 Dec 00:41
    25004 visningar
    238 svar
    238
    25004

    Nattzvammeltråden!!!

    Jag är vaken, vilka fler?

  • Fjällr­äv
    Äldre 5 Dec 00:43
    #0

    Säkert många - gissar att Du liksom jag har ett par fönster öppna, kollar lite på msn och kanske gör lite annat, typ hänger lite tvätt...

  • Fjällr­äv
    Äldre 5 Dec 00:44
    #0

    Fast egentligen borde väl chatten funka för det sorts zwammel som kan tänkas äga rum här?

  • Fjällr­äv
    Äldre 5 Dec 00:50
    #0

    Om man säger så här; Varför tror Du att Du överhuvud taget funderar i de här banorna?

  • Fjällr­äv
    Äldre 5 Dec 00:53
    #0

    Jag har sett det mesta på brudar. Har slutat reagerar på bara axlar, det beror väl på hur klänningen som helhet ser ut.
    Hur urringad är den? Hur djupt går den ned baktill?

    Generellt sett tycker jag det är underbart med alla människor som visar respekt för kyrkorummet som delas med massor av andra människor. Sådan respekt kan visas tex genom det sätt Du tänker på nu, att inte vara alltför sexig i kyrkan utan spara det mer generösa exponerandet av hud till festen.

  • Fjällr­äv
    Äldre 5 Dec 01:00
    #0

    4e: Jag tycker inte Din idé med folkdräkt är tokig alls, om Du har en som sitter bra. Då kommer Du också i framtiden bära den som en fin påminnelse om er bröllopsdag. Och folkdräkter är VACKRA. Men varma!!!

    Om Du trots allt vill köpa en speciell bröllopsklänning och den är ärmlös så är väl en liten schal i kyrkan en schyst lösning, så kan Du dansa vilt och vackert och svalt senare på natten?

  • Fjällr­äv
    Äldre 5 Dec 01:37
    #0

    4e maj: Jag är säker på att Du kan hitta något fint utan att behöva sy upp eller stå ut med broderier och snörningar. Nr 1 är att kolla på andra ställen än de rena "brud-affärerna". Jag har vigt mången vacker brud som fiffat upp en klänning från Indiska eller Liknande med vackra smycken och en gudomlig håruppsättning. Eftersom det är DU som gifter Dig ska Du hitta något som Du känner Dig fin och bekväm i, och vill Du kunna använda Din brudklänning fler gånger så ska Du välja en sån som går att ha i flera sammanhang. Folkdräktstanken tycker jag är helt ok, folkdräkt rankar i finhetsgrad som en frack, men är det fråga om sommarbröllop kan det ju bli varmare än nödvändigt. Du kommer ju ha kläderna på Dig ganska länge...

Svar på tråden Nattzvammeltråden!!!