• Cicki8­2
    Äldre 9 Nov 19:47
    3005 visningar
    33 svar
    33
    3005

    Är jag ensam om att tycka...

    Jag håller helt med om att folk kan bli väldigt arga och otrevliga och det är absolut inte kul! Men likväl så har jag läst inlägg och inte reagerat märkvärdigt över dem, medan någon annan tycker att den personen har skrivit nåt fult och verkar vara jätte arg!
    Det är så svårt att skriva så att inte alla tror att man är arg eller nåt och mycket beror ju även på hur man själv läser det skrivna.
    Man måste helt enkelt lägga fler smile gubbar så att folk ser att man inte är arg. Eller? :)

  • Cicki8­2
    Äldre 9 Nov 19:59
    #0

    Jo jag håller helt med dig! Man är ju inte här för att vara elak, och så mycket vett borde man ha att man inte gör påhopp på andra osv. Så jag förstår exakt vad du menar.

    Synd om dem som "försvarar" de som beter sig illa mot andra i olika trådar. Läste om den här tjejen, Silvera, som skrev om äktenskapsförord. Jag tycker det var konstigt det hon skrev, men jag ville inte börja kommentera det. Kollade igenom vad folk hade skrivit och kära nån! Blev faktiskt helt förbluffad över hur elaka saker vuxna människor kan skriva till andra!! :-O Helt enkelt väldigt elakt och hade jag fått såna påhopp på min m2b, så hade jag blivit jätte ledsen.

Svar på tråden Är jag ensam om att tycka...