• Lady o Lufsen
    Äldre 9 Nov 18:37
    2995 visningar
    33 svar
    33
    2995

    Är jag ensam om att tycka...

    ...att det ganska ofta förekommer rena oförskämdheter i trådarna?

    Det finns klara o tydliga regler för hur man här på BT bör bemöta varandra i trådarna men ibland verkar det som om att bara en behöver starta så hänger andra på...

    Skärpning tjejer!

    Man behöver ju faktiskt inte läsa inläggen om dom gör en så arg så att man måste vara elak eller dum. Man kan också anmäla inlägg man tycker är helt opassande ex. reklam eller annat!

    Tack för mig!

  • Svar på tråden Är jag ensam om att tycka...
  • Lady o Lufsen
    Äldre 9 Nov 18:45
    #0

    Det blir sådan tråkig stämning och det kan inte finnas någon som vinner på det!

    Dessutom ska vi ju alla vara medvetna om att någon tjej kanske lämnar BT på grund av att hon undrar över om hon har kommit rätt! Det här är ett forum som ska vara högt i tak, som man ska kunna ha debatter i, där man ska kunna ha olika åsikter men det måste ju finnas respekt och hövlighet!

  • Lady o Lufsen
    Äldre 9 Nov 18:51
    #0

    Ibland tycker jag att det känns som rena mobben...Man kan gå in i en tråd full med reklam och vara tacksam för att den finns där- det kommer en själv till gagn
    Sen går man in i en annan tråd och skriver att "hallå!!! Du tycker inte att du gör liiiite väl mycket reklam nu va???"

    Det går inte ihop sig alla gånger...

  • Lady o Lufsen
    Äldre 9 Nov 19:42
    #0

    Ibland blir vissa trådar ett läger för hyenor...Trådstarten har lämnat den för länge sedan men ingen kan ändå sluta...?

    Konstigt!

  • Lady o Lufsen
    Äldre 9 Nov 19:55
    #0

    Jag tycker att man ska kunna ha debatter om ALLT men med god ton... Visst kan man bli upprörd eller arg men det innebär inte att man får göra påhopp av något slag!
    Man får helt enkelt försöka göra sig förstådd och försöka förstå eller skriva "Jag tycker inte som du, jag håller inte med" utan att skriva överflödiga komentarer som gör insuinationer till att man skulle vara mindre vetande.

    Dessutom kan man i många trådar uppleva att det blir någon slags inbördes beundran och att man kanske har träffats i många trådar och tycker att man känner varandra och då visar sin lojalitet genom att skriftligen hålla med eller faktiskt blåsa mer liv i elden!?
    Man BEHÖVER faktiskt inte lämna någon komentar över huvud taget om den ändå ska vara aggressiv eller oförskämd- då kan man vara tyst...

  • Lady o Lufsen
    Äldre 9 Nov 20:23
    #0

    Cinderella:
    Jag inser att "världen är full av trevliga och otrevliga människor" men jag kan inte acceptera att man är otrevlig eller dum eller arrogant- det skulle jag inte acceptera från min man , min familj, mina vänner eller på mitt arbete!

    Jag kan tänka mig att det blir lite råare här eftersom man är "anonym" men då får man ta sig en funderare på om man är här av rätt orsak!

  • Lady o Lufsen
    Äldre 9 Nov 20:40
    #0

    Cinderella:
    Jag startade inte den här tråden som en LÖSNING, utan mera för att belysa ett problem som jag tror att vi behöver ventilera för att förhoppningsvis slippa ett legitimt anti-beteende.

  • Lady o Lufsen
    Äldre 9 Nov 20:42
    #0

    Dessutom är jag inte intresserad av att hoppa på någon personligen utan jag vill hoppa på ett beteende!
    Det är två olika saker, tycker jag.

  • Lady o Lufsen
    Äldre 9 Nov 21:01
    #0

    Cinderella.
    Kan du vara lite mer specifik för jag förstår inte riktigt ditt senaste inlägg...Jag vill verkligen förstå vad du menar!

  • Lady o Lufsen
    Äldre 9 Nov 21:04
    #0

    Cinderella:
    Jag har läst ditt svar och jag ber dig vänta ett tag för jag skulle gärna vilja bemöta dig- när jag har hittat rätt ord till att formulera mig så att jag kan försöka göra mig förstådd...

  • Lady o Lufsen
    Äldre 9 Nov 21:18
    #0

    Att vara otrevlig är för mig att vara överflödig i sina kommentarer. Det räcker inte med att säga "Den var fin, men inget för mig" utan man får ett behov av att breda ut sig och lägga till personliga attribut och tyckanden...

    Det är otrevligt att starta en tråd som UPPVIGLAR folk till att tycka dåliga o negativa saker om en specifik sak, som man kan räkna ut att NÅGON här inne kanske har haft eller vill ha, som ex en ring, en klänning, trycksaker, fotografer eller dyligt

    Dessutom är det otrevligt att spinna vidare på föregående talares negativa komentarer som inte har någon annan uppgift än att såra mer än vad den redan gjort.

    Därför kan jag inte hålla med dig om att denna tråd- som inte pekar ut någon person utan pekar bara på beteenden- skulle vara av"samma skrot o korn"

  • Lady o Lufsen
    Äldre 10 Nov 09:32
    #0

    Är helt ny här..
    Att se sig själv som en "ärlig människa som alltid säger vad man tycker" får äldrig legitimera elakheter.
    Det ÄR skillnad på att vara ärlig o ärlig- det beror på om man är ärlig med respekt eller inte.

  • Lady o Lufsen
    Äldre 10 Nov 17:37
    #0

    Nrj, Miamou- du är inte ensam om att tycka det!

Svar på tråden Är jag ensam om att tycka...