• Shiliz
    Äldre 13 Nov 09:46
    71885 visningar
    653 svar
    653
    71885

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2

    Lilla Li: Ok, men ska vi ses utanför eller inne? Jag är brunhårig, mellanlång och mellansmal
    Förresten, har du några tips på liknande ställen som Ester Kök & Bar?

  • Shiliz
    Äldre 13 Nov 10:19
    #0

    Korall:Jag kommer antagligen ha en vit jacka med skärp i midjan. Ok, men då står jag också utanför Claras strax innan sju. Man blir lätt förvirrad annars kanske om man går in och ser alla människor.

  • Shiliz
    Äldre 13 Nov 10:41
    #0

    Korall: Ja, jag kan tänka mig att det kan bli lite pinsamt om man går fram till fel personer. Jag kommer iaf konka på en kasse med en massa bröllopstidningar också, så då borde ni känna igen mig. Har lugg också förresten .

  • Shiliz
    Äldre 13 Nov 10:58
    #0

    Lilla Li: Jag sytade på om du vet några fler ställen med restaurang in anslutning till hotell. Men hur många gäster skulle ni va? Så synd med vissa ställen ju när som inte får in alla gästerna...

    Förresten, ska du ha slöja till din klänning? *nyfiken*

  • Shiliz
    Äldre 13 Nov 11:23
    #0

    Lilla Li: Ok, tack för tipsen! Skulle helst av allt vara på ett ställe som jag har hört talas om som heter Riddersbergs Wärdshus som ligger nära kyrkan som vi ska gifta oss i, men den enda hemsidan jag hittar funkar inte så...

    Du gör nog förresten rätt i att inte ha nån slöja, tror inte att jag vill ha det heller.
    Har du hittat några skor än då?

  • Shiliz
    Äldre 13 Nov 11:41
    #0

    Lilla Li: Åh, vad läckert med röda skor. Blev så ledsen, för jag har spanat på ett par av Lars Wallin designade Rizzo skor sedan de kom men nu verkar de inte säljas längre, inte vad det verkar på deras hemsida iaf...

    Milou27: Tack för tipset! Har kollat lite på slottsvillan, det verkar så mysigt! Ett eget slott till sitt bröllop liksom! Men har för mig att deras matsal inte tar fler än 65 pers och då kan vi tyvärr inte vara där... Vart ska ni vara?

    Vi vill gifta oss i Rogberga Kyrkan, så vi vill ju helst hitta nåt bra ställe som ligger på samma sida av stan. Men annars får vi ju lösa det på annat sätt.

  • Shiliz
    Äldre 13 Nov 12:33
    #0

    Lilla Li: Nä, vi har inte bestämt oss för ett specifikt datum än och därför har vi inte kunnat boka kyrka än. Men jag hoppas att det inte ska vara några problem att få den då november inte direkt är högsäsong för bröllop.

    Hur mycket har ni planerat klart hittills?

  • Shiliz
    Äldre 13 Nov 13:01
    #0

    Lilla Li: Men vad bra att du vet vad du vill så du slipper stressa i panik de sista månaderna. Jag har också mycket önskemål som jag tänker på men jag försöker ändå hejda mig lite, åtminstone till mässan som vi ska på för där kan man ju hitta en massa, eller inget! Har du tänkt sminka dig själv? Och ska du ha några brudtärnor?

  • Shiliz
    Äldre 13 Nov 13:43
    #0

    Lilla Li: Hihi, ok. Jag ska ha två brudtärnor. Det tråkiga är att trots att det ses som en ära att bli tillfrågad om man vill vara brudtärna , så vet jag vissa som kommer bli lite griniga för att jag inte väljer dom... Lite synd tycker jag.

    Vad skönt att du kan sminka dig själv, det sparar du väl både tid och pengar på? Jag ska nog göra det hos frisören eller be en av brudtärnorna att göra det.

    När har ni tänkt boka resan då?

  • Shiliz
    Äldre 13 Nov 14:20
    #0

    Ok, vi har väl också tänkt önska oss lite pengar men vi sparar på!Vad är det du jobbar med då om man får fråga?

    Vi har inte kommit särskilt långt i planeringen. Mycket beror väl på att vi inte har satt ett datum än. Vi håller väl mest på att ta in information och fundera lite kring hur vi vill ha det. Men nu har vi iaf bestämt att vi ska ha vår fest på en festvåning iaf. Sen så vill jag gärna börja kolla på klänning snart, det är verkligen en sak som jag ser fram emot! Seb är det ju så att vi har disskuterat kring det mesta om hur vi vill ha det. Tänkte att jag skulle få lite inspiration från er andra idag.

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2