• Shiliz
    Äldre 18 Jan 07:40
    72065 visningar
    653 svar
    653
    72065

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2

    Förresten, är det nån av ar som vet om den där guldsmeden har någon hemsida?

  • Shiliz
    Äldre 21 Jan 16:28
    #0

    Korall: Det gick jättebra hos stockmakaren! Han var jättetrevlig och vi gillade lokalen väldigt mycket. Så vi ska bestämma oss inom en månad nu om vi vill ha vår fest där eller inte. Vi vill nog gärna åka o titta på Fjällstugan innan vi bestämmer oss bara.
    Vad kul att ni äntligen fått ringarna nu! Jag skulle ha på mig den hela tiden . Hur känns det nu när det inte ens är en månad kvar då? Längtar tills vi också är där.

    Åh, i torsdags fick vi en inbjudan till ett bröllop i sommar! Ska bli kul och gå på ett innan vi gifter oss själva. Eftersom det är min fästmans kusin som ska gifta sig så kommer många av deras gäster även komma på vårt bröllop. och är jag lite rädd för att kanske som saker som vi vill ha dyker upp på deras bröllop så att det verkar som om vi har "härmat" dom... Men förhoppningsvis inte!

  • Shiliz
    Äldre 22 Jan 07:50
    #0

    ;o): Hej! Det var faktiskt ägaren, Anders, som vi träffade då vi var där. Vi ska gifta oss 10:e november i år. Vi har för nuvarande en gästlista på 90 pers. men funderar på att dra ner lite eventuellt då det ändå handlar om mycket pengar! Hur många blir ni? Vi vill nog bestämt ha 3-rätters och vi betalar drycken till maten (välkomstdrink, avec o kaffe också) därefter ska vi ha betalbar. När det gäller musiken så ska vi nog ha en DJ då vi har en bekant som är det. Hur ska ni ha det då? Har ni nån "favorit-meny"? Vad kommer ni hamna på för kuvertpriser?

  • Shiliz
    Äldre 22 Jan 14:39
    #0

    ;0): Vad har ni för budget för ert bröllop? Hur långt har ni kommit med allt planerande? Avec ska vi också ha, det är väl typ Baileys och någon likör va?

    vad kul det låter med öland och allt men det är ju ofta priset som styr valet man gör... Lite synd. Men jag har bara hört gott om Stockmakaren så det ska bli jättebra ska du se!

    Självklart är ni inte tråkiga om ni inte ska sova borta på bröllopsnatten om ni inte vill lägga de pengarna. Det beror ju helt på vad ni tycker att det är värt. Jag känner personligen att det skulle kännas lite tråkigt att komma hem till den "tråkiga" lägenheten efter en så stor dag och när man är så finklädda o allt. Sen får man ju en riktigt fin frukost dagen efter ju. Vi ska nog sova på Stora Hotellet, men det blir nog ingen svit då det känns som om vi hellre spenderar tiden på festen än på rummet. Så ett dubbelrum deluxe tror jag vi kollade på.

  • Shiliz
    Äldre 22 Jan 16:02
    #0

    ;o) När jag var inne på elitehotels hemsida och skulle kolla vad det kostade för de olika rummen och vad det verkar så kostar ett dubbelrum deluxe "bara" 1500:- eller nåt om inte mindre till och med.

    Vad är du ute efter för slags klänning då? Och ska du hyra eller köpa?

    Själv ska jag på bröllopsmässa 3-4 feb i sthlm så jag tänkte få en massa inspiration ifrån. Sen efter det ska vi väl också börja titta lite djupare i planeringen. Jag kan dela med mig av vad jag sett där så fort jag kommer tillbaka.

  • Shiliz
    Äldre 22 Jan 16:44
    #0

    Om ni inte gillar stora hotellet så kanske ni kan titta på hotel victoria? Det är en schysst stil på hotellet iaf men har aldrig bott där. Deras hemsida är tyvärr inte så mkt att hurra för...

    Klänningen var förresten jättefin! Vad är det för pris på den? Min klänning är lite liknande. Trodde aldrig att jag skulle välja en sådan kjol men sen när man har en sådan på sig så älskar man dom! Nu kan jag inte se mig med nåt annat på min stora dag! Här är en länk till klänningen www.maggiesottero.com/dress.aspx&keywordType=any&page=0&pageSize=8&style=A578GB

  • Shiliz
    Äldre 23 Jan 16:39
    #0

    ;o): Men kan man inte åka o kolla på hotellen så att man vet vad man får för pengarna?

    När det gäller klänningen så är jag supernöjd! Det var inte riktigt meningen att jag skulle köpa en så tidigt men när jag hade de där i rätt färg, storlek o allt så kunde jag inte låta bli!

    Hoppas att du hittar nåt kul i helgen då! Annars är det ju också kul att bara testa klänningar .

  • Shiliz
    Äldre 24 Jan 07:38
    #0

    ;o): Jag har verkligen ingen aning! Är jättedålig på sånt där med tyger o så.
    Har du funderat än på vilka skor du vill ha o så?

  • Shiliz
    Äldre 24 Jan 13:58
    #0

    Är det någon som har någon särskild fotograf på modellbilder som den vet är bra? Vi vill ju gärna ha en riktigt bra fotograf men har inte allt för mkt pengar till det... Och jag håller med ;o), på de flesta budgetar skriver de typ 4000:- för fotografering, men det verkar ju vääääldigt optimistiskt!

  • Shiliz
    Äldre 25 Jan 07:28
    #0

    Andromeda och Korall: De verkar ju rätt bra de tjejerna på fotografiqa, kanske man ska kolla lite med dem? Ni kan väl båda säga sen i efterhand vad ni tyckte om dem?

    ;o): Så det var inte mycket att hänga i granen där i Huskvarna?

    Lilla Li: Jag förstår din frustration, jag känner lite likadant då det är vissa grejer som man "borde" vänta lite med. Jag ska iaf ringa till Stockmakaren idag och bekräfta vår bokning. Vi fick veta hur mycket bidrag vi får igår ;-D

  • Shiliz
    Äldre 25 Jan 08:39
    #0

    Lilla Li: Vad kul att dom gjorde så! Var det fina bilder?

  • Shiliz
    Äldre 25 Jan 09:36
    #0

    Lilla Li: Vad kul, blir en bra present till din nyblivna man hihi.

    ;o): Nu har vi äntligen bekräftat bokningen på Stockmakaren! Tänkte bara kolla med dig om du vet om ALLT ingår i era kuvertpriser? Alltså så att det inte är så att man betalar 500 per kuvert o sen tillkommer en massa andra kostnader för lokal, personel eller nåt annat.

  • Shiliz
    Äldre 25 Jan 10:30
    #0

    ;o): Vad är det för alternativ som du funderar på? Jag uppfattade också att allt skulle ingå, vill bara undvika missförstånd så att det tillkommer nåt sen när man ska betala. Om du vill byta så kan du väl göra det eller? Det ska väl inte vara några problem?

    Nu vill jag också kolla med Fotografiqa! Vet nån hur tidigt man borde vara ute med fotografen? Och vad var det som ingår i de där 2800:- som nån skrev tidigare?

  • Shiliz
    Äldre 25 Jan 11:57
    #0

    Tack för infon tjejer! Jag tror bestämt att det är värt iaf att ta kontakt med dem!

    ;o): Jag förstår att det är jobbigt att välja mellan Stockmakaren och det andra alternativet. Vi hade t.o.m. funderat på att dra ner på antalet gäster för att det inte skulle bli så dyrt, men nu kommer vi få bidrag från svärföräldrarna, så det löser sig! Hoppas att det löser sig för också med det här. Men kom ihåg att det är inte det viktigaste att allt måste vara överfint o så för gästerna.

  • Shiliz
    Äldre 26 Jan 07:15
    #0

    ;o): Varför fick du nobben? Var det för att de var upptagna? Jag känner mig ändå rätt lugn inför bokningar o sånt eftersom vi gifter oss under "lågsäsong" hehe. Har ni bestämt än hu ni ska göra med festlokalen?

    Korall: Vad kostar det att få klänningen upplagd? Och var det Salong Claes du skulle till nu igen?
    När det gäller underkläder så hade jag själv tänkt gå till Triumph butiken som ligger vid apoteket på Smedjegatan, kolla där om du hittar nåt kanske.

  • Shiliz
    Äldre 26 Jan 11:39
    #0

    Budgetbrud 2008: Då kan vi öppna en butik tillsammans då , jag känner verkligen att mitt drömjobb skulle vara antingen bröllopskordinator eller äga en "bröllopsaffär".

    Vintrig: Har för mig att det finns en butik som heter Westers artismaterial som ligger vid Sofia kyrkan, som ska ha sådana grejer tror jag.

  • Shiliz
    Äldre 26 Jan 14:07
    #0

    Var bra det låter tjejer! Då öppnar vi en butik då! Vi har ju om några en massa bra erfarenhet som kan passa i den sortens verksamhet =). Jag menar, vilka är bättra till att sköta en bröllopsbutik än nyblivna fruar?

  • Shiliz
    Äldre 5 Feb 09:02
    #0

    Hej tjejer! Jag kan tyvärr inte följa med på onsdag. Är hus- & hund vakt denna veckan så jag har fullt upp med att ta hand om 8 små söta valpar =).

  • Shiliz
    Äldre 5 Feb 10:41
    #0

    Lilla Li: Du ska se dom! Så söta!! Vill behålla alla . Det är Jack Rusell valpar.

  • Shiliz
    Äldre 5 Feb 11:12
    #0

    Lilla Li: Ok, är det en lägenhet som ni ska bo i tills huset är klart då eller?
    Valparna ser verkligen ut som små gosedjur. Man vill bara krama sönder dem!

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2