• Androm­eda
    Äldre 8 Nov 07:38
    70664 visningar
    653 svar
    653
    70664

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2

    HEJ !
    En tjej till som ska stå som brud nästa år ! Bor i Bankeryd och har barn, är det fler här som har barn eller är alla barnfria här ? Är mitt uppe i all planering !!

  • Androm­eda
    Äldre 8 Nov 14:11
    #0

    För oss är det dags den 14 juli, så vi har än tid på oss. Vi bestämde oss för ca 2 veckor sedan att det var dags, sen har det gått i rasande fart :) Bokat kyrka, tittat på ring, kollat på klänningar på nätet, men måste nog och prova någonstans. Hur är det här i jkpg, måste man betala för att få prova klänningar eller hur är det?

  • Androm­eda
    Äldre 8 Nov 21:49
    #0

    Lilla Li: Jag tycker du var jätte fin i den.. Jag själv har ju kollat mycket på klänningar från Kina, funderar på beställa därifrån..uppsydd ny för max 1500 lockar enormt (även om mamma tänkt sponsra klänningen) det finns ju även hur många modeller som helst :P

    Jag har nog lite svårt att komma då min sambo jobbar mkt övertid just nu samt att jag har en 5 månaders liten snutta hemma..

  • Androm­eda
    Äldre 9 Nov 09:16
    #0

    Hm,
    Då är jag av betydligt äldre årgång ;)
    Jag är ju 37, kanske Lintuvirta är i min ålder då ?

    För mig spelar inte dagen någon jätte roll, har begränsade möjligheter just nu att åka på träffar...får se om ett tag till när lillan har blivit lite äldre..kanske efter jul ?

  • Androm­eda
    Äldre 9 Nov 09:17
    #0

    Linturvirta:
    Måste bara fråga, ditt namn börjar inte på P väl ?
    ;)

  • Androm­eda
    Äldre 9 Nov 09:18
    #0

    Glöm det Lintuvirta , kom på att det inte kunde vara den jag tänker på :=)

  • Androm­eda
    Äldre 14 Nov 13:38
    #0

    Lilla li, måste säga att 2 milj inte låter farligt dyrt. Vi byggde själva nytt på Torps ängar klart-04 och landade ung där när vi gjort allt själva. De som bygger på sista etappen nu, kommer landa kring 3 miljoner+.

    Sen kan även jag rekommendera Guldsmedjan, har kollat ring och vet vilken jag vill ha, jag har kollat ut designen av stenar som de sätter på min ring så det passar ihop. Kommer lägga till eget guld så priset pressas automatiskt då också. De har flera fina ringar att erbjuda och passar inte den exaxt mot din första så fixar dom det...
    Har tidigare också bara hört gott om dem..

  • Androm­eda
    Äldre 14 Nov 14:13
    #0

    Vi har inte lagt någon speciell procentsats som handpenning en del har vi lagt men tror inte 30%, vi har ju byggt själva och huset är värt betydligt mer än vad vi lånat och betalat. Vi har inga topplån..

  • Androm­eda
    Äldre 14 Nov 14:14
    #0

    Lilla LI, om ni tänkt bygga tänk på att det minst tar minst 6 mån innan ni kan flytta in, men mer reelt ca 1 år ink all planering, dvs bygglov, kontakt med husföretag m.m...

  • Androm­eda
    Äldre 14 Nov 14:25
    #0

    Vi har ritat själva, men lånat idèn och modifierat så att det blev bättre :)
    Det är ett lösvirkes hus, dvs allt är gjort by hand..

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2