• InaHjä­rtarAd­am
    Äldre 30 Oct 12:54
    1777 visningar
    19 svar
    19
    1777

    Ja...en enkät till!

    *Om du var ett djur, vilket skulle du då vilja vara? Varför vill du vara just detta djur?
    jag skulle helst vilja vara en apa. dom är så roliga och påhittiga. sen är dom flesta av dom såå himla fula också - och har noll vetskap om det och skulle antagligen inte bry sej heller för fem öre ifall dom visste det.

    *Vilken färg är din favoritfärg? Varför gillar du just den?
    min favoritfärg är grön. det är en lugnande färg och den klär mej bra tycker jag. jag har fått det berättat för mej också att färgen grön finns i fler nyanser än någon annan färg. fast just min färgnyans av grön skulle väl vara sån som gamla idegranar är.

    *Om du var en växt, vilken växt skulle du vilja vara? Varför just den?
    något slags ogräs tror jag. gärna maskros. dom överlever alltid, ser ut som små solar och så kan man smätta dom på folks näsor!

    *Vilken tidsepok skulle du helst vilja leva i? Varför då?
    haha! just det här pratade jag och min sambo om igår. jag skulle helst velat leva under utvandringen i sverige, ca 1880 nånting. det verkar inte direkt lätt att utvandra på den tiden, men det är något i det svåra som jag faschineras av. tänk att bara lämna allt och ta sina kära med sig för att bygga ett heeelt nytt liv någon annanstans!

    *Vilken egenskap tycker du är viktigast hos din livskamrat?
    att vi alltid trivs i varandras närvaro.

    *Om du var din egen mamma- vad skulle du lägga fokus på i din uppfostran?
    matvanor, att det är viktigt att äta på bestämna tider, och gänra annat än kötbullar eller korv och makaroner;) annars har hon nog lyckats rätt okej, hehe

Svar på tråden Ja...en enkät till!