• britta­omorga­n
    Äldre 18 Nov 12:05
    26235 visningar
    20 svar
    20
    26235

    Festlokal kring Västervik

    Hej! Vi har gått genom samma sak. Vi bli runt 100 person nästa juni i Västervik! Vi har ringt och tittat och frågat överallt men det är definitiv brist på lämplig lokaler. Min fästman kommer från Gamleby men vi bor i Växjö. Vi bestämde kyrkan först (Törnsfall -mysig!)och sen letade efter lokaler. Vi kommer att boka Lokalen i Snasfäll (närar Odensvi). Det är inte så därjättefint - vi kommer att lägga ner ganska mycket jobb, och det ligger mitt ute i ingenstans (men det tycker vi om!).

    Några förslåg for er: Vår första tänken var på Torröns köpmanshus - men det var för liten. Västervikstatshotell tipsade oss om Gamlebys Folkethus, som kanske är en mojlighet för er? så väl som Tindered, norr om Gamleby? eller Ekehagen Golfrestaruang? Det också finns en konferans/restarang ner mot Oskarshamn... Figeholm? Det var bra, men vi tyckte det var lite för långt bort. Det finns också Idö Lotplats i Västerviks skärgård också? Som sagt, med 100 personer de var alla for liten för oss.

    Lycka till! Vi hörs -

  • britta­omorga­n
    Äldre 22 Nov 21:52
    #0

    Mys-mia:
    Jag vet inte om det passar er smak? Vi tittade på Gränsö men tyckte inte att det var riktigt vad vi letade efter. Vi ville ha det lite ledigare där man kan lära känna varandra på ett mindre formellt sätt (det är 50 svenskar och 50 amerikaner så många av dem kommer nog inte att träffas igen). Eftersom det är många amerikaner ville vi visa upp lite, som de ser det, pittoreskt smålänskt - det är en stor falurödfärgad bygnnad mitt i skogen, med scen men utan kök. Det har en stor gräsmatta utanför där vi tänkt att barnen kan spela kubb. Det har el, men inte vatten. :) Det blir en upplevelse. Vi räknar med att lägga en del tid på att dekorera. Vi tittade på det i somras och var det väldigt grönt och fint runt omkring - men så här på vintern ser det lite trist ut. Om jag inte avskräckt er än så kan ni kontakta oss på bita_honey@hotmail.com

Svar på tråden Festlokal kring Västervik