• Blivan­de snäll fru
    Äldre 18 Sep 12:30
    10945 visningar
    45 svar
    45
    10945

    Pitebrudar!

    Du är inte ensam! Här kommer en till Pite-brud. När, var och hur gifter ni er?
    Vi gifter oss 18/11 i Norrfjärdens kyrka, så det närmar sig nu...äntligen!

  • Blivan­de snäll fru
    Äldre 18 Sep 13:32
    #0

    Vi kommer att ha festen i Norrfjärdens Folkets hus. Vi blir knappt 90 stycken och där ryms vi bra. Vi bor i stan, men har rötterna runt Norrfjärden och därför kändes det bra att ha bröllopet där. Ser fram mot att lysa upp mörkret med en fest med familj och vänner, massor med ljus, god mat och dryck. Det mesta börjar falla på plats, mycket tack vare våra värdar som tar hand om det mesta åt oss.

    Vad har ni för planer och förväntningar?

  • Blivan­de snäll fru
    Äldre 19 Sep 13:04
    #0

    Hej honken!
    Hur känns det att ha honom borta så länge? Min blivande sökte dit men fick ett annat (helt civilt) jobb och tog det i stället. Jag är så glad över att få ha honom hemma. Vet hur det är när de flänger och far...

  • Blivan­de snäll fru
    Äldre 25 Sep 15:32
    #0

    Åh vad roligt att läsa om era planer och funderingar! Det vattnas i munnen när jag läser om honkens meny- åh vilket lyxigt bröllop ni kommer få! Det kommer att bli så fint!

    Jag ska beställa vigselringen i dag efter jobbet och jag längtar... Jag älskar vackra smycken och gärna med vackra stenar på. Vet bara inte hur jag ska kunna låta bli att använda ringen om den kommer ett tag innan bröllopet... ;D

    Annica på ABB Lunchen fixar vår mat. Det blir förrätt och sedan buffé med en massa godsaker med vin, öl och alkoholfria alternativ till.

    Festen kommer att gå i vitt och svart med en gnutta rött här och där. Det blir vita linnedukar med svarta smala löpare längs borden. (Vi blir knappt 90 stycken, så det blir liksom många meter löpare att sy...) På löparna blir det grupper med vita blockljus, vanliga ljus, en röd ros i en hög smal glasvas samt ett rött glasklot. Min bukett består av röda rosor, inget mer. I övrigt blir det massor med levande ljus i kyrkan samt på festen.

    Christer Stenmark fotar oss och får nog fria händer vad gäller placering och omgivning. Så länge vi slipper flammiga bakgrunder och gamla hjul så är vi nöjda.

    Ni som gifter er i vinter och höst- hur sker er transport mellan kyrkan och lokalen?

Svar på tråden Pitebrudar!