• martin­ibrude­n
    Äldre 28 Sep 21:06
    244044 visningar
    289 svar
    289
    244044

    Svampinfektion The NEVER ending story!!!

    vita prickar kan absolut vara svamp. Hittar jag vita prickar i trosorna (typ som saltkotn eller socker) och dessutom besväras av klåda så är jag säker, det är svamp. Men som pickolina sa gå till gyn.

  • martin­ibrude­n
    Äldre 10 Oct 09:49
    #0

    Så har man fått svamp så det står härliga till igen då och kan liksom join the club. För mig var nog stress den bakomliggande faktorn den här gången. Både stress på jobbet samt stress vid ett gynbesök. Var på cellprov och efter det satte svidandet och kliandet igång på allvar. Så nu har jag tagit en tablett Flukonazol och väntar på lindring.

  • martin­ibrude­n
    Äldre 21 Oct 18:47
    #0

    Men jag tror att stringtrosor i syntetiskt material är en faktor som ger upphov till svamp hos många. Inte alla kanske, men många. Det är sånna krav på våra underliv idag, de ska vara slätrakade, iklädda glansiga string och så gärna nylonstrumpor eller tajta jeans. Ju tajtare man har det därnere desto sämre, allt som ger "luft" tror jag är bra.

  • martin­ibrude­n
    Äldre 22 Oct 18:39
    #0

    Pickolina
    ja jag skrev syntettrosor för att bomulssstring som sitter rätt förmodligen inte ger problem. Men syntettrosor vet jag ger mig besvär iallafall.

    Kommer han i, ja då får jag också svamp så den teorin tror jag stenhårt på. Vi kör också avbrutet och det går hur bra som helst.
    Och ha ha, jag har också alltid undrat hur dom "klarar" det på film osv för jag liksom er måste kissa och tvätta mig efter sex. Alltid!
    Min syster däremot kör visst något riktigt snuskigt. Hon har en handduk under sängen som hon torkar med efteråt sen somnar hon. Fatta vad den handduken måste stinka apa. Urk!

  • martin­ibrude­n
    Äldre 18 Nov 21:33
    #0

    ursäkta men jag hittar inte testet ni pratar om! Och jag är inte morgontrött eller så ;)

  • martin­ibrude­n
    Äldre 18 Nov 21:35
    #0

    och bara för att jag skrev det här så hittade jag ju det. Tror inte jag orkar göra det..spotta i ett glas och spara det känns äckligt. Ha det så bra.

  • martin­ibrude­n
    Äldre 4 Dec 20:37
    #0

    När man får svamp och det är som ett helvete. Vart vänder man sig? Man får ju vänta flera veckor på en tid. Jag fick svamp i fredags och jag var bara tvungen att självbehandla med flukonazol. Jag hade inte kunnat vänta och låta det läka ut eller vänta på gyn.

  • martin­ibrude­n
    Äldre 4 Dec 20:51
    #0

    Ja jag bor i stockholm
    Jag är ändå rätt säker på att det var svamp denna gång och inget annat. Men känns som jag får det oftare och oftare. Har aldrig haft UVI. Jag blir så himla ledsen/arg/deprimerad. Sjukt trött på mitt underliv! Det tar ju några dagar innan flukonazol har nått rätt koncentration i blodet så att det börjar hjälpa. Tur jag var ensam på jobbet i morse...satt och rev mig som världens idiot.
    Får väl ut och leta upp en bra gynekolog som lyssnar och tar mig på allvar. Hittade en i gamla stan förut som var snäll och bra men hon skulle sluta.

Svar på tråden Svampinfektion The NEVER ending story!!!