• soomzy
    Äldre 8 Sep 19:47
    244017 visningar
    289 svar
    289
    244017

    Svampinfektion The NEVER ending story!!!

    Hej hej!
    Jag hade samma problem som du. Gick till gyn och jag fick 8 st flukonazol 150 mg som jag skulle ta en utav varannan vecka. Och sen äter jag alltid a-fil till frukost. Lycka till!

    ps. använd helst tamponger om du kan men byt dem ofta!

  • soomzy
    Äldre 25 Sep 11:51
    #0

    Jag lider med dig. Jag hade samma problem som du (har) när jag bytte p-piller, från neovletta till desolett, försvann problemen HELT, kom aldrig tillbaka. Men sen när jag bytte från desolett till yasmin är det tillbaka igen. För min del är det hormoner som spökar. Visserligen fick jag svamp lite då å då innan p-piller också, men inte som nu, varannan vecka!!!
    Jag fick inte svamp av neovletta de första 8 månaderna, men sen kom det hela tiden så det kan vara så att du också fick det pga pillerna. Det vore bra om du testade att vara utan p-pillerna ett tag. Själv ska jag nog sätta in kopparspiral för jag är trött på allt vad hormoner heter!!

    *sur*

  • soomzy
    Äldre 26 Sep 12:06
    #0

    silverdrake

    äter du hormoner?

    Tack för råden, mycket som jag inte hört förut. =)

  • soomzy
    Äldre 27 Sep 23:20
    #0

    Shannon
    jag måste bara fråga. Vad har du för symptomer? För mig är det bara några små vita prickar och inget mer, jag tror att det är svamp iaf. När jag är säker då kliar det, svider och har flytningar. Är det små vita prickarna normala eller lider jag av konstant svampinfektion?

  • soomzy
    Äldre 5 Oct 23:10
    #0

    Jag tänkte på en sak TS, om du får problem i samband med sex, se till att din kille inte kommer i dig helt enkelt. Det löste väldigt många av mina problem =)

  • soomzy
    Äldre 21 Oct 14:40
    #0

    Jag har svamp pga två faktorer: tampong och stringtrosor. Jag tror inte att det är piller som är mitt problem. Men däremot känner jag mig aldrig frisk i underlivet så länge jag går på piller. Det känns som att det svider och torkar ut. Jag ska sluta med dem. Tog min sista igår. Prova kopparspiral istället, det är alldeles för dyrt med kondom.

  • soomzy
    Äldre 21 Oct 21:42
    #0

    pickolina
    Jag mår inte bra av bindor heller, jag får utslag och det kliar för jag är allergisk mot materialet som finns. Slemhinnorna mår bättre av tamponger egentligen, men inte bakteriefloran eller vad det är som rubbas när man får svamp =(
    Hur blev du av med problemen då?

    För min del så är det inga problem när jag använder trosor som är av syntetmaterial, så länge det inte är string. Men använder jag string i några timmar märker jag irritationen direkt. Har ifs aldrig provat bomullsstring.

  • soomzy
    Äldre 22 Oct 13:38
    #0

    pickolina
    Det där med att komma i en är en jobbig faktor för mig också. Kommer min kille i mig får jag ont och det kliar och är jobbigt. Sen måste jag alltid kissa efter sex också...

  • soomzy
    Äldre 24 Oct 03:01
    #0

    Idag har jag slutat med mina p-piller för gott. Om några veckor ska jag be min gyn sätta in kopparspiral så får vi se vad som händer =)

  • soomzy
    Äldre 24 Oct 03:14
    #0

    shannon
    hur går det?

Svar på tråden Svampinfektion The NEVER ending story!!!