• Rugbyt­jej
    Äldre 25 Oct 21:20
    245403 visningar
    289 svar
    289
    245403

    Svampinfektion The NEVER ending story!!!

    kackelmaja:

    Ren och skär skrämselpropaganda! Jag har inte fött barn och jag har kopparspiral. Min gyn sa bara att det kunde vara svårare att sätta in den (och därför är det många gyn som inte vill) men att vi skulle testa. Och det funkade! Särskilt ont gjorde det inte heller, inte det mest mysiga man gjort kanske, man absolut ingen fara. Det hela var ju över på ett par minuter.

    Lite kul: När min gyn höll i min livmodertapp med en tång och skulle föra in en järnpinne för att mäta längden på min livmoder, fick min tapp muskelspasmer och vägrade låta pinnen komma in, det skrattade vi åt en del, låter kanske äckligt men det var ganska roligt och det gjorde inte ont. Så, ta en ipren innan och ta det lugnt, det är ingen som helst fara!

  • Rugbyt­jej
    Äldre 12 Nov 13:15
    #0

    Jag håller med cissig. När mina svampproblem var som värst trodde jag att jag skulle dö (bildligt talat alltså), svamp är så hemskt! Det kliade och sved så att jag höll på att bli tokig och jag grät ofta och var otröstlig, satt och läste på internet, om och om igen... Diflucan hjälpte för stunden, men sen kom ju skiten tillbaka. Det som botade mig var att under ett par månader ta bort all socker ur kosten, jag åt fortfarande bröd och pasta, men försökte även hålla nere på det lite grann och så åt jag mest fullkornsprodukter. När svampen inte får näring så dör den och sporerna till slut ut. Jag tror att det kan vara räddningen, men man måste vara stark och hålla ut. Lycka till, jag lider med er!! Vet så väl hur hemskt det är...hu!

  • Rugbyt­jej
    Äldre 12 Nov 16:08
    #0

    Rent generellt så tror inte jag heller att socker är boven i dramat, men jag menar att om man väl drabbas av svamp som är svår att få bukt med så är ett bra sätt att strypa näringstillförseln - genom att utesluta socker från kosten.

  • Rugbyt­jej
    Äldre 16 Nov 11:30
    #0

    cissig:

    Snälla, har du lust att skriva ner dieten exakt, alltså vad du åt/äter osv. inte bara vad man INTE ska äta, känns som att allt är uteslutet då Har i och för sig inte problem med svamp nu för tiden, men misstänker att jag har ganska mycket candida i kroppen (vita beläggningar på tungan, inte helt balanserad mage och akne som blir bättre när jag inte äter socker alls) så nån gång får jag väl vara stark nog att ta tag i problemet... Vad duktig du är som har klarat av det!! Går man inte ner i vikt på köpet också?! Perfekt i så fall, hehe.

  • Rugbyt­jej
    Äldre 16 Nov 20:31
    #0

    Tack för svaret cissig... men, låter inte så supergott, undrar om jag skulle klara det... hehe. Nån dag ska jag dock försöka!

Svar på tråden Svampinfektion The NEVER ending story!!!