• davesb­rud77
    Äldre 5 Sep 15:22
    2424 visningar
    7 svar
    7
    2424

    Bröllop i maj

    Jadå, den 26:e maj 07 har vi bokat!! Vad roligt med en ny tråd, är ju lite dåligt med kalmar inlägg just nu. Vad har ni planerat än så länge?

  • davesb­rud77
    Äldre 6 Sep 13:27
    #0

    oj, vad mycket ni har gjort. Vi har endast bokat kyrkan sen har vi hört för på ett par ställen för festen. Ska åka o titta när det finns tid för det. det ena är en restaurang och den ena en bygdegård. Båda har för och nackdelar. Restaurangen ordnar ju med allt, men sen måste man köpa dricka utöver kuvertpriset på bygdegården kan man ju bjuda på inhandlat dricka från tyskland vilket sänker kostnaderna. Sedan måste man vara ute kl. 1 på restaurangen medan bygdegården har man hela natten! Musiken är viktig för oss, så där ska vi skynda oss faktiskt att boka, det är ju ett populärt datum vi har.
    Var inne på sigoalla o kollade på kläder, vet vad jag vill ha, men blir nog att köpa till m2b o sen ska jag skräddarsy min klänning i shanghai.
    Vad har ni för catering? Vi ska gifta oss i hagby kyrka, liten söt vit rundkyrka.
    I helgen provbakade jag tårta med sugarpaste o allt till när jag fyllde år. O den blev jättegod och faktiskt riktigt fin. Så tror jag kommer att göra vår tårta själv. ska nog öva en gång till på att bygga på höjden..
    Det blev mycket på en gång!!

  • davesb­rud77
    Äldre 6 Sep 16:02
    #0

    ja, det är bjursnäs vi ska titta på. Det andra är kolbodagården. jag har ju bara bott i Kalmar ca 4 år så jag har ingen direkt erfarenhet av ställena. Har iallafall hört att det ska vara bra att ha band o så på bjursnäs. Så du är härifrån trakten? Var bor du nu?

Svar på tråden Bröllop i maj