• hellan­b
    Äldre 24 Aug 18:40
    5138 visningar
    38 svar
    38
    5138

    Gifta brudar i jönköping med omnejd

    kul då var de "gifa fruarnas klubb" -tråd i gång

    VA kul de var igår att vi var så många...
    Anki om du läser detta: Vi saknade dej...

    HA de bäst!
    Kram
    Hellan

    ps. sonen somnade snabbt efter kvällsmaten i går å sov en timma hos dagmamman i dag (brukar aldrig sova middag) de tar på orken me tjej-fikan....

  • hellan­b
    Äldre 1 Sep 22:18
    #0

    japp vi var där.. Porslin å allt sånt var jättebra. Dukar får man fixa själv... Vi var 56 gäster. aFlera hade nog blivit trångt. I alla fall för oss som skulle ha in två bufé bord med. Förr hade man tillgång till en loge me på övre plan, men de har man inte längre. Så dansen får aven den vara på nedre plan. Vi var väldigt nöjda å hade dessutom tur me vädret så vi kunde ha öppet ut mot den vackra parken.

    Var/ när gifter ni er?
    Har ni bokat fötograf? Annars kan jag rekomendera CR Foto i Norrahammar som dessutom tar sina bilder i Hovslätts hembygdspark utan extra kostnad ... om de inte spöregnar så klart
    Vill du ha hår å sminktips så är Anna på Salong Claes super duktig å trevlig. Jag å mina två tärnor + näbb var där. Bättre start på dan kunde vi inte fått...
    Vi blev alla fyra kanonsnygga å mycket väl omhändertagna!

    Lycka till!
    Hellan

    ps. Hembyggdsgården bokas genom ordförande Leif Skörd...

  • hellan­b
    Äldre 4 Sep 22:00
    #0

    Hej!

    Kul att kunna hjälpa till...
    vi hade grekisk buffé för de vuxna å tex.mex buffé till barnen. Vi tog maten från Kastrullhäxan bra pris god mat å rikligt tilltaget. Då de ingick frukt tårta i buffén å vi bestälde bröllops tårta från Vättersnäs konditori (kanonfin å jätte god förövrigt...) så bytte vi ut tårtan mot ostbricka.
    Dukar lånade jag på jobbet. Men mamma hade som idé att om de inte hade gått så kan man köpa fina linnedukar till mycke bra priser på second hand butiker.

    Jag fick hjälp med köksdelen av två jobbarkompisar, kanon.. de gjorde att vi, föräldrarna och övriga kunde släppa allt praktiskt å bara njuta.

    Lokalens storlek...
    Ja de beror väl på om de är många barn med eller om de ska vara sittande middag osv... I regel "springer" man väl inte runt så mycket under bröllopesfesten innan de är dax för dansen, å då röjer man ju undan bord osv. Vi fick i alla fall plats me trubadur under tårtstunden då alla bord var kvar, Sen hade vi dans till en dj med full utrustning å två 2-meters högtalare. HAn brukar nämligen spela på "uteställen" annars Fast så stora högtalare är ju lite överkurs...

    Men du kan kanske ringa och be att få komma och kolla hur lokalen känns. De är en del pelare i lokalen som kan ställa till lite i möblering/bordsplacering som kan vara bra att känna till med... Men vi löste de med att placera två på varsin kortsida av honärsbordet. HAde inte tänkt på pelarnas problem förens när vi skulle möblera å duka kvällen före!
    Har du mer undringar så svarar jag gärna på dem med

    Kram
    HEllan

  • hellan­b
    Äldre 4 Oct 22:01
    #0

    Såg inbjudan först nu... Hänger gärna med en annan gång
    Hellan

  • hellan­b
    Äldre 7 Oct 00:19
    #0

    jag jobbar oxå alla torsdager till 18 å sen måste jag hem till barnen...Men hoppas ni får een trevlig träff!

    Hellan

  • hellan­b
    Äldre 7 Oct 20:33
    #0

    hej! Nu är även Gitarren officielt med i "klubben för oss gifta" Var på hennes bröllop å efterföljande fest i dag. Jättefina var de. Å himlans trevlig fest!!!

    Kram
    Hellan

Svar på tråden Gifta brudar i jönköping med omnejd