• miahl

  Giftermål i juni 2007

  jajamen, här är en till! min pojkvän friade förra söndagen. Vi har 9 juni som preliminärt datum än så länge, vi ska boka kapellet på torsdag så om det är ledigt blir det då. Vilket datum har ni tänkt?

 • miahl

  jag hde det nog inte riktigt på känn. Hade bestämt mig för att om inte han skulle fria innan sommaren var slut så skulle jag göra det. Jag tror att jag har börjat fatta det nu, men får fortfarande en massa "jag ska gifta mig med min älskling"-ryck. Hade du det på känn?
  Ska ni ha stort bröllop?

 • miahl

  jag har hela mitt liv drömt om ett litet bröllop där jag kan vara barfota och slipper tränga ner fötterna i trånga skor :) så vi har valt närmaste familjen och vännerna. Vi hamnar på ca 20-25 personer. Det blev ganska lätt eftersom vi så tydligt drog en gräns. Vi vill båda ha det litet och intimt. När jag läser här så märker jag hur lätt vi får det tack vare det. Älskar stora fina sagobröllop, men bara som gäst.

 • miahl

  ja, förstår verkligen det. Det är många som hamnar i parentesen som man kan få ångest över om man ska eller inte ska bjuda. Bjuder man den ena så måste man bjuda den andra och vips så är man uppe i massor med folk.
  Ska ni gifta er i kyrka?

 • miahl

  Dior_star

  det blir kyrkligt men förhoppningsvis ute. Vi har ett jättemysigt kapell här i stan som vi ska boka och om vädret tillåter vill vi hålla vigseln utomhus

Svar på tråden Giftermål i juni 2007