• Gerda
    Äldre 27 Jul 09:25
    18657 visningar
    127 svar
    127
    18657

    Bruda i Örebro

    kikar in!

    Bor visserligen i Oslo, men vi gifter oss på Adlers 7/7-07 :)

  • Gerda
    Äldre 27 Jul 09:43
    #0

    *vinkeli-vink*

    Vill ju fortfarande vara liten Örebro-tøs ;)

  • Gerda
    Äldre 28 Jul 09:26
    #0

    Lilly77

    Japp, det är Bråtners som arrangerar vårt brøllop. BACatering då.

    Det blir otroligt många brøllop 7/7 i Örebro! Så roligt, då kommer tidningsannonserna veckorna efter att vara proppade med 070707 brudpar! :D

  • Gerda
    Äldre 28 Jul 09:39
    #0

    Lilly, vi valde också datumet mer før att det är skoj å så har jag släkt i USA och då är børjan på juli lättare før dem att boka in. Annars hade det nog blivit høst eller vinter ;)

    Var har ni tjejer tänkt øvernatta? Vi funderar på brøllopsnatten och natten efter på hotell, men kan inte bestämma oss om vi ska vara i Örebro elelr åka till nån gästgiveri några mil bort...

  • Gerda
    Äldre 28 Jul 10:34
    #0

    Nej, jag tror itne att det behøvs riktigt ännu - det är bara det att vi ska reservera rum før utländska gäster också. Elite är iaf centralt och bekvämt før turistande så...

  • Gerda
    Äldre 28 Jul 13:01
    #0

    bengal

    När vi bokade så kunde man ta med eget dricka, men efter 2006-årsskifte så är det ändrade lagar och Adlers var tvungna att skaffa fullständiga rättigheter.

    Men de har väldigt bra priser - mejla och be dem om lista! Det var ca. 30 før starkøl, 25 cider, 25 vin, 10 läsk etc etc.

  • Gerda
    Äldre 28 Jul 13:02
    #0

    Har hört att festlokalen är lagom før 50 personer. Vi kommer att vara max 45.

    Det var en tjej vars brøllop var på 60 och det var liiite trångt tyckte hon, men att det fungerade bra ändå.

  • Gerda
    Äldre 28 Jul 13:15
    #0

    bengal

    Jag har tyvär inte det. Andra lokaler som fanns var typ Forngårdar... men de ligger några mil ut.

    Vi valde mellan Adlers och Karlslunds Herrgård.

  • Gerda
    Äldre 4 Aug 08:32
    #0

    bengal

    Kom att tänka på City Konferenser har fina festlokaler inne i stan - de ska ha fina takterasser att gå ut på etc men mitt i smeten då. Vi kände att det var lite stramt och mer vinter än vad vi ville ha till sommaren.

    De lejer iaf ut før runt 5000kr (dygn eller helg, minns inte) och man får ordna med mat o dryck själv om man inte vill catera från dem. Festlokalerna innuti är superfräscha och fina.

  • Gerda
    Äldre 8 Aug 16:52
    #0

    Bengal

    Tycker Nyårsafton är mysigt! Alla är på firarhumör och så är det så mysigt med vinterbröllop!

    Florist är inte helt bestämt ännu, men Tybbles Interflora har jätte duktig och trevlig personal, där brukar jag beställa blommor i vanliga fall.

  • Gerda
    Äldre 8 Aug 17:18
    #0

    Äntligen är fotgrafen bokad!

    Bengt Eklund /Atelje Bobild har vi valt!

    Känner nån av er till hur han ligger prismässigt? ;) Kanske bra om vi visste innan, men vi ska träffa honom i september och prata närmare - å jag TROR att han ligger i den prisklass som vi har tänkt oss.

    Å så har vi också äntligen bokat tid att träffa BACatering på Adlers ockå... nu kanske det kan få prickas av lite på min långa lista!

    :D :D :D

  • Gerda
    Äldre 9 Aug 10:03
    #0

    fröken Inga

    Japp :) 070707:are

    Nja... vi har ju funderat sedan årsskiftet kring brøllopet och vet eg. hur vi vill ha det... men mer praktiskt handlade har inte blivit av førrän nu... när jag inser att det är många Örebro brudar som gifter sig det datumet. Verkligen tur att vi bokade Adlers i jan/feb!

    Hur går det før er?

  • Gerda
    Äldre 9 Aug 11:12
    #0

    Åh, så mysigt i en ladgård! Vi hade en urvacker midsommarfest i en kompisladugård før några år sedan och den var perfekt før brøllopsmys också, har sagt flera ggr att de borde ordna nåns brøllop dær

    Så skønt att ni kan umgås mer igen, vet hur det är med distansførhållande -sambon bodde i oslo 6 mnder innan jag flyttade efter - urtrist att vara ifrån varandra!

    Vi lutar åt mørkrøtt och vitt, vi provade med svart också men det blev så strikt och elegant... som vi egentligen inte vill ha Utan mer informelltstuk på trycksakerna.

    Lycka till med kyrletande! finns många vackra i örebro!

  • Gerda
    Äldre 9 Aug 11:36
    #0

    Ja, jag tror nog att det blir fint vid Adlers. Det är synd att cafe inte är kvar - men iaf bra att Bråtners tog øver før att bevara huset som festlokal iaf. Vi kollade runt på alternativ kring centrala Örebro - men bara lokalhyrorna gick på 5000kr och sedan skulle maten cateras och till vissa städning køpas också. Så vi kollade runt på de alternativ där allt gck i "paket". Har genom andra fester osv ätit maten fr BACatering så jag blev glatt øveraskad øver att just dem ägde Adlers nu.

    Har ni pratat om hur ni ska gøra med maten? Har ni tänkt fixa själva eller catera? Tycker iaf det är riktigt bra att ni satsar på att rusta ladugården ist. før att hyra lokal, speciell stämning blir det där och så är det då redo før fler fester i framtiden.

  • Gerda
    Äldre 9 Aug 13:11
    #0

    Det lutar åt 3-rätters, har fått några førslag men ska prata igenom fler när vi träffar dem i september.

  • Gerda
    Äldre 24 Aug 15:51
    #0

    Vi är födda -79 och blir 27 i år. Varit tillsammans sedan vi var 20 och varit bästa kompisar sedan mellanstadiet :D

  • Gerda
    Äldre 26 Oct 12:41
    #0

    Gullan79

    Om jag minns rätt så ska det finnas en lokal liknande Gällersta Forngård i Fjugesta-trakten. Har så dåligt minne att jag glömt namn på stället, men jag tror att den lokalen kunde ta uppåt 100personer.

    En bygdegård/forngård som en förening driver. Kanske du kan höra runt och se om nån har bättre minne än mig? Ska även fråga kompisen, hennes svåger hade sin bröllopsfest sig där (tror jag).

  • Gerda
    Äldre 26 Oct 14:15
    #0

    Gullan79

    7 juli gifter vi oss. Det blir ett litet bröllop på Adlers där vi viger oss med närmaste familjen och bjuder in till brudskål, middag o fest efter vigseln.

    Har ni tänkt närmare på hur ni vill lägga upp bröllopet?

Svar på tråden Bruda i Örebro