• Wunja
    Äldre 19 Jul 15:03
    22000 visningar
    192 svar
    192
    22000

    StockholmsBrudar Ny kompisar 2

    I vårt fall blir det Gävle för att jag kommer därifrån och gärna vill gifta mig i ett speciellt kapell där (dels p.g.a. tradition och dels för att det ligger så fint vid kusten).

    Gumsestumpan: Ja, visst känns det som om i princip resten av världen har ledigt just nu? Vi är fyra pers på kontoret och tiden går låååångsamt! Jag går på semester nästa vecka iaf :D

  • Wunja
    Äldre 20 Jul 10:05
    #0

    Gumsestumpan:
    Kul med bilder, håret var ju hur snyggt som helst! Förstår att du var nöjd :)

    Ska du ta med bilderna och visa för din frisör när det är dags för ditt eget bröllop?

  • Wunja
    Äldre 20 Jul 11:39
    #0

    Gumsestumpan: Jag förstår precis, jag skulle säkert känna likadant. Har du några idéer om hur du vill ha det?

    Jag har precis ringt till MakeUp Store samt en frisör jag fått tips om i Gävle och kollat lite. Jag kunde inte boka någonting ännu, men nu har jag åtminstone funderat på saken så det känns bra. Det känns som om fler och fler pusselbitar börjar falla på plats :)

  • Wunja
    Äldre 20 Jul 13:12
    #0

    OK, det ska bli spännande att se resultatet sedan! Jag önskar att jag också hade långt hår så att jag kunde göra en "riktig" uppsättning :)

    Egentligen ville jag boka hos MakeUp Store, men hon som hade butiken var på semester och vikarien kunde inte boka in mig. Hon tog mitt telefonnummer och den andra tjejen skulle ringa upp när hon var tillbaka, så det borde vara lugnt tidsmässigt.

    Det var lite värre med frisören, för där fick jag tag i en av de som driver salongen men hon kunde inte ge något besked så här långt i förväg. Lite synd, men de bad mig återkomma i september så i fall det kör ihop sig med just den salongen så finns det åtminstone tid till att leta efter ett nytt ställe. Hoppas jag, i alla fall :)

  • Wunja
    Äldre 20 Jul 14:03
    #0

    Jag har inte en susning :) Jag är inte van vid att ha den här "mellanlängden" på håret, det känns som varken hackat eller malet! Vet inte riktigt vad man kan göra med hår av den här längden, så jag hoppas på att min frisör (vilken det nu blir) har egna idéer.

    Har du också tråkigt på jobbet? ;)

  • Wunja
    Äldre 20 Jul 14:21
    #0

    Jo, jag tänkte ha en tiara, har införskaffat 2 st (det var inte planerat, det bara blev så) som jag sedan tänkte välja mellan i samråd med frisören.

    Jag tänker nog faktiskt gå hem snart, jag har verkligen ingenting att göra. Det är bara jag och vår receptionist på kontoret nu och hon berättade precis att hon hade somnat och vaknat av telefonen ;)

  • Wunja
    Äldre 21 Jul 11:10
    #0

    I dag är min sista dag på jobbet innan semestern! Wheee :)

    Tänkte bara berätta det för att jag kommer att befinna mig på annan ort i c:a två veckor och inte ha tillgång till internet så ofta, så det blir BT-uppehåll under större delen av den tiden.

    Ha det bra, vi hörs & ses senare!

  • Wunja
    Äldre 30 Jul 18:12
    #0

    Hej! Har precis mellanlandat hemma i Stockholm och ska snart åka vidare till Gävle, men jag ville bara skriva ett litet inlägg här för att önska Gumsestumpan lycka till!

    Hoppas att bröllopet ditt blir precis som du har tänkt dig det och ha det så kul! :)

  • Wunja
    Äldre 8 Aug 14:54
    #0

    Hej tjejer! Nu är jag tillbaka i Stockholm (och tyvärr även på jobbet) efter två veckors skön semester. Hoppas att det är flera av er som har semester nu och kan njuta av det fortsatt vackra vädret :)

    Är det någon som har gjort något kul på sistone? Sitter just nu och har tråkigt på jobbet så jag vill gärna läsa inlägg här i stället!

  • Wunja
    Äldre 13 Aug 15:24
    #0

    Välkommen tillbaka Majn! Skönt att du fick några bröllopsbestyr avklarade i samband med semestern. Jag håller med, det börjar bli dags för en ny träff snart!

    Gumsestumpan, hoppas att din bröllopsdag blev toppen :)

Svar på tråden StockholmsBrudar Ny kompisar 2