• angelici_81

    varför klagar jag om min vikt

    hej

    jag sitter här inne minst 1 timme om dagen ... och klagar om min vikt eller surfar runt efter bröllops grejer..

    jag har svårt att vilja banta då jag redan gjort det..och gick ner men sen då...börja röra på mig lite... en va det väl en dag det regnade och dagen där på hade jag något annat att göra..så då va den träningen slut..

    JAG ÄR LAT

    gråter när jag tänker på att jag kommer vara fet på min bröllopsdag..suck men varför bantar jag inte eller tränar..

    nu är min nya ursäkt att bröllopsklänningen va förstor när den kom med posten för 2 veckor sen (kunde börjat banta då men nä) i stället väntar jag till idag med att granska mig själv lite och inser att nu kan jag inte banta eller gå ner..för jag ska till skräddaren på måndag och sy in den...sen har hon semester och kommer tillbaka veckan innan mitt bröllop så skulle jag gå ner kan jag inte ha min klänning..

    så .. nu vet ni vad en lat person gör på natten sitter inne skriver skit och äter chips och tycker synd om sig själv..

    suck

  • Svar på tråden varför klagar jag om min vikt
  • angelici_81

    hej latmasken här igen

    fan...jag har ingen ursäkt längre..skräddaren sa att den inte gick att göra så mycket åt..då jag var aldeles för liten...första gången man hör att man är liten.

    jag har ätit medesinen Reductil ..den hjälpte så där..cambrige hjälpte mera...men som ni sa så bytte jag ut mjuktbröd mot hårdbröd m.m.

    men fortfarnade väger jag enligt mig själv 20kg för mycket men enligt läkarna 35..

    jag vill inte vara trådsmal eller liknande..utan jag vill se frisk ut och sånt..

    MEN jag vill få allt serverat på ett silverfat..utan att behöva ggöra något..

    nu går jag och svättas som en gris om dagarna och inbilar mig att ja...nu går jag ner så jag behöver inte träna..ibland ställer jag mig framför spegeln...som är en spegelvägg...så tar jag glipan mellan spelgarna mitt på kroppen och då är jag smal..ler

    jag är lat älskar cocacola..allat annat kan jag äta nyttigt men i snart 6år har jag försökt sluta med cola..fungerar ca.3veckor...JAG HAR INGEN KARAKTÄR...
    tappade nog den när allt fläsk kom på ..kan ju inte bära på hur mycket som hälst..

    nä nu ska jag sova...tycka synd om mig själv...intala mig själv att jag är super nöjd med hur jag ser ut...och sen ska jag supa på viking i dag...sen kanske..på måndag..får se..om jag hittar min karaktär på båten..kanske i botten av flaskan..

    kram på er..ha en UNDERBAR sommar.

Svar på tråden varför klagar jag om min vikt