• Loppan­05
    Äldre 12 Jul 15:42
    13352 visningar
    12 svar
    12
    13352

    Dömle i Värmland

    Vi gifte oss lördagen den 1 juli i Grava Kyrka och hade sen festen på Dömle herrgård. Det blev en helt underbar och oförglömlig dag :)

    Bilderna finns här: s67.photobucket.com/albums/h285/VeronicaDaniel/

    Kram Veronica

  • Loppan­05
    Äldre 15 Jul 14:25
    #0

    Hej JennyS!!

    Självklart kan jag svara på dina frågor! Det var verkligen en perfekt dag, ett sagobröllop!!

    Vi köpte bröllopstårtan på Maxi, riktigt bra pris och god, 18:-biten. Daniels mamma körde den till Dömle och personalen där satte ihop ställningen och tårtan när det var dags för kaffe.

    Daniels bestman körde oss i sin pontiac mellan kyrkan och Dömle. Just körningen mellan kyrkan och Dömle var vårt minsta problem eftersom vi har många kompisar med americanare och Daniel har själv en. Så det kostade oss ingenting :)

    Prästen var helt klockren! En modern präst som skojade och lättade upp stämningen. Vi kände oss väldigt trygga med honom och trots att man var jättenervös så var det skönt med en lugn präst. Vi hade samtal med honom två veckor innan och vigselövning dagen före.

    Det fungerade superbra på Dömle, maten ch vinet kom ut i rätt tid och som var profesionella. Maten var så god, folk pratar fortfarande om den... Alla gäster var jättenöjda och tyckte det var ett lyxigt, påkostat bröllop och det syndes speciellt i gästboken där alla skrivit att dom var nöjda. Frukosten var också toppen dagen eftersom jättegott och mycket att välja på.

    När gifter ni er? Ni kommer säkert få en underbar dag ni också!!

  • Loppan­05
    Äldre 17 Jul 19:14
    #0

    JennyS: Vi hade carl Wessmark så jag håller tummarna för att ni också får honom för han var helt toppenbra! Det går säkert att ordna med möte och vigselövning på samma gång eftersom ni bor en bit bort. Förstår att allt måste bli krångligare när man bor långt från där man gifter sig...
    Vi hade bestämt oss för Den blomstertid när vi gick dit, men att vi också vile ha en bröllopspsalm. Då gav han förslag på en som han tyckte passade oss så den tog vi :) Vigseln höll på ca 30 minuter, men jag vet inte exakt.

    Jag var på söderlunds salong i skåre eftersom inte jag heller ville åka in till Karlstad mitt i allt. Det tog sen 5 minuter från dem till Grava kyrka, perfekt. Jag har aldrig haft Eva som frisör förut, men kan verkligen rekommendera henne!! Har gått massor av utbildningar och hållit sig uppdaterad, så hon hade massor av ideér på håret och sminkade riktigt bra! Hon var ett riktigt stöd på morgonen när både jag och tärnan var jättenervösa. Vi drack champagne där som hon dukat upp och det var levande ljus. Hon tog 1600:- för brudklädsel, alltså smink+hår och då ingick också provuppsättning.
    Jag klädde på mig allt där också med hjälp av henne, hade hängt dit klänningen tidigare under veckan.

    Det är bara du frågar om du undrar mer, det är bara kul!!

    Kram Veronica

  • Loppan­05
    Äldre 17 Jul 19:14
    #0

    Augusti-06:
    Ja, det var en toppendag!!

    Vi hade honnörsbord med 6 personer, alltså jag + Daniel och så våra föräldrar :)

Svar på tråden Dömle i Värmland