• Anonym
    Äldre 22 Oct 13:13
    43553 visningar
    62 svar
    62
    43553

    Kuvertavgift, hur mkt kan man ta?

    Cecilia

    Jag kritiserade inte enskilda individer (som du gör och som andra gjorde tidigare i denna tråden).

    Jag kriserade beteendet som gällde att man inte kan ta betalt, att man vid dylika göromål inte är "värd" ett bröllop. Det var detta mitt argument gick ut på.

    För att värja mig mot påhopp. Ja... jag vet att jag svarade dig (sålunda ett personligt angrepp) nu och att du mycket väl kan ta det som kritik.

    Jag begriper inte heller varför du tog upp det andra??? Det hade inte med ämnet att göra.

  • Anonym
    Äldre 2 Dec 10:44
    #0

    Tycker personligen att det är helt fel att ha kuvertbröllop men det får stå för mej. Känns lite som någon slags studentfest och det är inte riktigt stämningen jag vill förmedla när jag gifter mej.

    Tycker att en mycket bättre ide är att önska sej pengar till tex en resa. Då är det upp till var och en hur mycket de vill lägga.

  • Anonym
    Äldre 2 Dec 19:39
    #0

    Har man inte råd att ha bröllop tycker jag att man ska strunta i det. Man ska absolut inte ta ut kuvertavgift, det känns sniket att gäster skall betala bara för att brudparet skall få ett finare bröllop än vad de har råd med. Man får rätta munnen efter matsäcken. Antingen får man dra ner på sina kostnader och spara ihop till bröllop eller jobba extra. Man kan ju ha ganska enkla upplägg där man bjuder på allt, tex picknick eller buffévarianter. Jag har själv varit på enkla bröllop (läs billiga) där brudparet med lite hjälp fixat det mesta själv. De har varit supertrevliga och känts väldigt generösa trots att de har varit lågbudget.

    Tar ni betalt av folk nu bjuder hem på middag (och nu talar jag inte om studenter)? Nä skippa det flådiga - som är för er skull - och bjud på vad ni har råd med i stället.

    Håller med Elias, skulle också tacka nej!

  • Anonym
    Äldre 3 Dec 13:37
    #0

    man får ju hoppas att de som har allt ser till att de har önskelistor på något bra varuhus/affär då (i alla prisklasser).

Svar på tråden Kuvertavgift, hur mkt kan man ta?