• Paulin­as
    Äldre 29 May 09:31
    55351 visningar
    514 svar
    514
    55351

    Kristianstadbrudar - ny tråd igen...

    Dahlis,

    Hässleholm känner jag tyvärr inte till så bra, så kan inte ge några bra råd! Och vad jobbigt med vigselförrättaren, verkar konstigt. Men det känns som om det löser sig, ni kan som sagt inte vara de första som vill gifta er utanför rådhuset..

  • Paulin­as
    Äldre 29 May 09:31
    #0

    Eruraina,

    Vad kul med klänningen. Roligt att sy upp. Funderar på att sy upp en festklänning, ska på lite festligheter i sommar/höst.

    Hur var bröllopet i lördgas!?! Vädret var ju ganska fint!

  • Paulin­as
    Äldre 29 May 09:32
    #0

    Och tack alla för fikan förresten!

  • Paulin­as
    Äldre 29 May 09:36
    #0

    Nu känns det att det närmar sig :) Ska äntligen hämta min klänning på MB i dag, känns bra. Fjärde gången jag är där sedan den kom hem, så börjar tröttna på att köra till Vinslöv. Och så är det kul att få prova med smycke, underkläder etc hemma så att man ser hur det hela blir!

    Tiden går snabbt nu. Började skriva ut vigselprogram igår, ska fortsätta med det idag. Valskurs på tisdag. Föräldrabesök på onsdag. Festprogrammen måste bli färdiga och skrivas ut. Jag måste fixa lite med naglar och sola lite. Det sista ska handlas (alkoholfri dricka, kaffe, the, snacks mm) och se över så vi har allt till lokalen. Sen måste mycket ringas och kollas med kyrka, kantor, festlokal etc. Hämta jimmys kläder. Och säkert mycket mer!

  • Paulin­as
    Äldre 29 May 09:37
    #0

    Ja 3000:- är ju ett kalaspris! Kan säkert bli jättebra. :)

  • Paulin­as
    Äldre 29 May 20:15
    #0

    Åkte till MB och hämtade klänningen, jätteglad, den var superfin. MEN när jag kom hem upptäckte jag gula fläckar på baksida nere... blev till att åka och lämna klänningen igen. Den kunde fixa det, så egentligen inget jätteproblem, men bara så JOBBIGT att köra dit en sjätte gång på torsdag. Jaja, hoppas att jag blir fin till slut.

    Caja,
    Ny kort är på väg, borde komma tisdag eller onsdag. Lite jobbigt att det är strul där också, men det löser ju givetvis sig! :)

    Och tråkigt med din pappa, dock skönt att allt verkar ok nu.

  • Paulin­as
    Äldre 1 Jun 10:21
    #0

    Hej Tjejer!

    Idag känns det verkligen att det närmar sig! Så härligt att det man planerat för äntligen är här :)

    Idag ska jag ordna med festprogrammet (innehållet), handla det sista och se över allt. Hämta kläderna (min klänning har det ju varit lite strul med, men nu äntligen är den nog perfekt!) och hämta nycklen till festlokalen. Ikväll blir det lite hårinpackning och sånt. Sen imorgon är det festlokalen och duka och pynta som gäller. Ska bli jättekul! Hoppas att allt blir så fint som man tänkt sig. :)

    Nä, nu ska jag stressa vidare lite, eller iallafall komma igång med att slutföra festprogrammen!

    Kram

  • Paulin­as
    Äldre 7 Jun 12:19
    #0

    Hej tjejer!

    Vad härligt att höra så fina ord om ens bröllop och TACK för alla gratulationer. Ja, härligt, då är man fru Källström!

    Dagen var helt underbar. Från början till slut :)

    På fredagen var vi och gjorde fint i kyrkan och festlokalen, i 10 h höll vi på, och roligt var det och fint blev det! Vi var hemma vid 21 på kvällen och det var skönt att det var så mycket praktiskt för man hann inte bli så nervös. Innan vi somnade fick Jimmy en "jag älskar dig för att" bok, han blev mycket glad och vi somnade i "god stämning". Vi sov gott hela natten och vaknade vid 7.30. Tänk, vi skulle gifta oss! Låg och myste lite och klädde sen på oss och gick till Duvanders och åt frukost. Pratade om dagen och våra förväntingar. Sen hämtade vi blommorna på Solhaga, jättefin och bra service! Jimmy lämnade mig hos frisören (Ateljé håret) och efter en halvtimme kom en kompis och höll mig sällskap. Tiden gick jättesnabbt, jag blev sminkad, åt lunch, fick håret uppsatt och fick hjälp att klä mig. Jag kände mig såååå fin! :)

    Jag och kompisen körde i vår bil till kyrkan där vi mötte jimmy. Han var SNYGG! Fotografen var på plats och vi fotades på lite olika ställe vid kyrkan. Solen sken lite lagom, inget regn! Skönt!

    Klockan började närma sig 16.00 och vi gömde oss i en liten kyrkstuga och började vänta.

  • Paulin­as
    Äldre 7 Jun 12:24
    #0

    Min prins är ju lång så han kunde titta över dörren och se gästerna anlända. Alla var så fina i mörkar kostymer och snygga klänningar. Härligt att se. Den halvtimmen i kyrkstugen var härlig. Jimmy beskrev alla fina gäster som kom och vi övade brudvalsen lite :)

    Kl 16.00 knackade prästen på. Det var dags! Vi började gå upp mot kyrkan, hjärtat slog! När dörrarna väl gick upp och Wagner började spelas, vilken känsla! Alla kompisar och famill på plats. Tårarna var svåra att hålla tillbaka.

    Jag var inte dirket nervös, men rörd och lite darrig. När min kompis och jimmy tvillingbror läste bibelstycke blev jag om möjligt mer darrig. De gjorde det så fint! Till och med jimmys bror som annars aldrig är allvarlig :) Första solosången innan själva vigselakten var "kärleken förde oss samman". Sofia och hennes vänner gjorde det såå fint. Tårarna rann :) Jimmy kramade min hand och var klippan. Efter vigselakten släppte allt och det kändes underbart. Mer musik (if i use to love you) och sen gick vi ut till Love is all around. Så himla härlig vigsel och ett så fint minne. Känns underbart.

  • Paulin­as
    Äldre 7 Jun 12:32
    #0

    Efter att ha kramat om alla gäster blev det risregn. MYCKET ris :) Speciell känsla det också. Härligt att se alla vänner så glada.

    En superfin vit bil väntade på oss med champange och körde oss till festlokalen (Brunnen i Arkelstorp). När vi kom fram hade alla gäster hunnit förflytta sig dit och välkomnade oss. Nu kunde festen börja. Mousserande och jordgubbar och chokladdoppade rosor där ute och sen fotades alla gäster två och två när de gick in i lokalen. En tre rätters följde. I våra ögon en underbar middag med tal och god stämning. Alla våra 4 föräldrar talade, jimmy två brödar, min äldsta vän, kompisgänget från gymnasiet, jimmys gudmor... Så himla härligt med vänner helt enkelt! God mat och baskettjejerna som serverade var så himla duktiga. Det var lite spex i form av pussar av alla killar när jimmy försvann (och vise versa antar jag) och klingande i glasen till vi kysstes stående på stoloarna. Sen hade våra föräldrar ordnat "ljussången". Jättefint. Eftermiddagen blev det lite paus och sen bröllopsvals till "Drömmen om Elin", det gick väl ok :) Bröllopstårta och sen var det FEST och DANS. Så glada för at folk faktiskt dansade och hade kul. Vi hade planerat att sticka tidigt, men det blev inte förrän efter 01.00 då våra föräldrar överraskade oss med fyrverkeri!

    Sen bar det av till Hotell C4 och bröllopssviten. Mineralvatten och ostbricka :) och morgonen efter frukost på sängen då jag fick ett jättefint armband av jimmy och min man fick sin "secret-box". (jimmy blev verkligen jätteglad för bilderna, villha alla framme :) )

Svar på tråden Kristianstadbrudar - ny tråd igen...