• qazbnm

    Brudar i Borås

    Hej!!

    Jag skall gifta mig den 3 juni, 2 månader kvar...börjar känna lite press :)

  • qazbnm

    Säljer de ringkuddar på brides and beautie eller vad den nu heter den affären vid caroli kyrkan?? Nån som vet??

  • qazbnm

    Joossan

    Hej!! Lite roligt, jag heter med Josefin och skall gifta mig i mikaelskapellet som hör till toarps kyrka den 3 juni :)

  • qazbnm

    Ja det tar max 50 tror jag. Skall träffa våran vigselförättare imorgon, Peter Norden. Vem skall ni ha?? Bor ni i Dalsjöfors oxå, eller tyckte ni bara om kyrkn ändå?? Många frågor :)

  • qazbnm

    Ok, våra barn är döpta i kyrkan, tycker det är en jätte vacker kyrka och så finns det jätte fina stället att fota på utanför!! Skall ni vara i församlingshemmet efter vigslen, eller bär det av någon annanstans???

  • qazbnm

    oj, 170 gäster!!! Vi är 51 st allt som allt. Nej, vi skall vara i folkets park i dalsjöfors. Tror dom tar 150 personer iallafall, så det blir gott om plats ;)Hur skall ni ta er in till Borås då?? Skall ni ha någon speciell transport?? Det är vårt största ploblem för tillfället, har lite ide torka!! Grejen är den att vi inte vill lägga runt 3000 kronor för att åka en sträcka som tar max 10 minuter inte ens det..!! Det är mycket man skall bestämma sig för :)

  • qazbnm

    Joossan

    Min blivande är oxå bil intreserad så vi hoppas väl kunna låna av nån bekant som har nån gammal fin amrikanare eller nåt :) Här e det jag som bestämmer sen lägger jag upp förslagen för min blivande så får han godkänna och komma med ideer. Funkar hur bra som helst :) Vi har två barn så vi kommer att åka med dem utomlands i sommar. och så kommer jag och min blivande att åka på en 2 dagars kryssning helgen efter bröllopet. Romantisk kryssning heter den och den går från göteborg till norge. Känns skönt att bara åka bort en helg och mysa lite och smällt allt!! Ingen av oss vil vara borta från barnen en hel vecka, så de får ju som sagt följa med på resan i sommar sen. Och det blir väl antagligen till grekland eller nåt sånt. Skall ni åka iväg då?? Hur mycket har ni hunnit med att planera?? Har du köpt klänning, skor, m.m??

    /Josefin

  • qazbnm

    Joossan

    Jaså du pluggar i växjö, då förstår jag att du får passa på och fixa lite när du kommer hit. Ja jag har varit på brämhult, hon var trevlig. Fast jag har inte köpt min klänning där, men hon hade många fina klänningar :) Vigselförrättaren var hemma hos oss igår och vi valde psalmer och planerade, det var jätte trevligt. Han sjöng alla bröllops psalmer (då vi ej hört dem innan) för oss, sen var det bara att välja. Vi tog en vänlig grönskas rika dräkt och en bröllops psalm med nummer 84. Idag skall jag ner till knalleland och se om jag hittar några fina kläder, är nämligen bjuden på två bröllop i sommar!! Vet inte vad jag skall köpa i bröllopspresent till paren heller! Hoppas att du hittar nått fint om du åker till brämhult!!

    /Josefin

  • qazbnm

    Oj, det var allt lite boråsare... Nån som har nåt skoj att dela med sig av ???
    Själv börjar jag bli lite nervös är ju inte så långt kvar tills den 3 juni!!!

  • qazbnm

    FiaMia

    En månad det går fort. Sen e de ju jag efter dig!!! Så när det är dax för dig så är jag nog hel nervös!! Såg att du skall gifta dig i Toarps kyrka. Bor du här i Dalsjöfors????

    Idag bär det av till Gekås skall handla lite allt möjligt till bröllopet!!!

    Hoppas allt är bra med er boråsbrudar!!!

    /Josefin

Svar på tråden Brudar i Borås