• Smurfina

    ÖrebroBrudar -Närkingar

    Jättekul att höra om era bröllop!

    Själva har vi valt Brevens kyrka den 5 augusti. Festen blir i rodtundan i Odensbacken.

    Blommorna komemr nog fixas lite privat tror jag.

    Inte klar på den fronten ännu. Fotografen kör hit från Stockholm och är superduktig!

    Ethels....det är ju här utifrån!

    Blowjo >> du glömde säga när! Nyfiken, då jag tänkte ta Askers kyrka först Fiskinge tycker jag är jättebra! Ska ju själv vara i Rotundan *S*

  • Smurfina

    Esprie >> ojdå...nu blev jag lite nervös *S* Japp, jag är lärare Någon hint vem du är?

  • Smurfina

    Johanna85 >> aha...då vet jag vem du är. Kompis med din brudtärna

  • Smurfina

    Johanna85 >>men du....ingen hint till henne om mig ännu...la inbjudningarna på lådan i dag

  • Smurfina

    Åååh...NA-chatten! Där träffades jag och min m2b

    Esprie >>
    *S* nu vet jag vem du är...fast du menar min moster och morbror...inte farbror De är naturligtvis bjudna och har redan fått sin inbjudan Vad kul att du också ska gifta dig...tur att vi slipper slåss om kyrka *S*

    Johanna85 >>
    namnet, lokalen och datumet talade om för mig vem du var. Det var ju på brudtärnansfördelsedag Ja, vi har ju träffats...en gång tror jag. Och ja, jag kände din man förr i tiden *S* En gång scout alltid scout. Har sett brudtärnans bilder från bröllopet. Det var jättefint!.

    Blowjo >>vad kan du ha haft för nick då?

  • Smurfina

    Esprie >>
    jag det var ett tag sedan. Allt är bara bra. Bor "här ute" numera vet du

    Johanna>>
    Ja, det var litet flin på läpparna hela tiden *S* Svårast var det när alla (det var fler där) började diskutera hur de skulle vilja ha det på sitt eget bröllop.

    Inte mycket är helt klart inför bröllopet ännu. Har bokat fotograf från Stockholm som ska vara med hela dagen (en som fotat mig tidigare).

    Blommorna har jag inte bestämt hur jag ska göra ännu, men det blir nog inte från butik.

    Sminket och håret är dock klart, fast blir inte på samma ställe. Jag är lite petig med sminket eftersom jag har blivit sminkad proffesionellt några gånger, så jag var "tvungen" att boka Face (dyrt).

    Klänningen ska sys och jag ska träffa sömmerskan första gången nästa vecka

    Det känns som om jag är i startgroparna med det här. Det har bara varit bestämt sedan vecka 8

    Jag funderar på det där med naglar. Jag har alltid långa naglar och fransk manikyr....men de går ju söner ibland. Tycker ni att jag ska boka in en "lagning" dagarna innan bröllopet "uti ifall att.."?

  • Smurfina

    Johanna>>glömde svara på det med titanringar. Nej, de är inte beställda Har inte ens bestämt vilka ännu. Vad har ni för ringar?

  • Smurfina

    Esprie >> ja det är ju inte så snyggt om 2 av tio naglar är korta Ska nog göra det. Känner på mig att det blir en del påtande i trädgården i sommar. Första somamren med trädgård kan man nog inte låta bli *S*

    beastiegirl82>>tror inte att jag någonsin pratat med dig på NA-chatten, men kul att veta att du fanns där i alla fall. Kan förtydliga att jag och min m2b inte datede tack vare chatten, utan vi råkade båda jobba på NA den sommaren, men vi sågs på chatten innan vi gjorde det på riktigt.

  • Smurfina

    Johanna>> pratade med din brudtärna igår, så nu vet hon

  • Smurfina

    Har ingen erfarenhet från bröllopstårtor *S* men min syster som gift sig för ett par år sedan köpte från Wasa och hon var INTE nöjd. Den var inte ett tug speciell och inte alls det de hade lovat. Såg bara hafsig och amatörmässig ut och det vill man ju inte ha om man lägger ut en massa pengar på den.

    Johanna>> hon sa att hon hade pratat med dig *fniss* Vore kul att ses en kväll på någon uteservering senare i vår...så kan du ge mig massa tips Har läst din berättelse nu och kikat på korten. Ringarna var jättefina. Är A nöjd med platina?

Svar på tråden ÖrebroBrudar -Närkingar