• A.M.
    Äldre 20 Mar 15:28
    100443 visningar
    28 svar
    28
    100443

    P-ring! Biverknigar m.m

    Jag hade p-ring från februari -05 till december -05 (då jag tog ut den för att vi vill skaffa barn). Jag tycker att det är ett jättebra preventivmedel. Man märker faktiskt inte (efter första tillvänjningsperioden) att man har den där. Och märker killen den så är min (vår) erfarenhet bara positiv ... Trillar den ut av någon anledning så är det bara att skölja av den i ljummet vatten och stoppa in den igen!

    Dock fick jag symptom - som jag efter mycket tankearbete BARA kunde härleda till p-ringen. Jag klarade inte att dricka mer än något eller några glas vin - utan kräktes som en råtta, de få gånger jag drack. På bipacksedeln till p-ringen står det bl a att man inte ska använda den om har någon leversjukdom. Det har ju inte jag - men det kanske är så att p-ringen i vissa fall påverkar levern?

    Nåväl, jag slutade med p-ringen i början av december (och mina "leversymptom" försvann på en gång!). Och i mitten av februari blev jag gravid! Vilket kanske kan vara en uppmuntran för dem som oroar sig för att det kan ta lång tid efter användande av p-ring (har läst såna inlägg här på BT).

Svar på tråden P-ring! Biverknigar m.m