• fialott

    Norrköpingsbrudar 2006 Fortsättning

    Hej,

    hur kommer det sig att en tråd blir avstängd sådär..? Jaja, hur som helst ville jag bara påminna om att deet är en fest- och bröllopsmässa nu i morgon på ProNovahuset mellan 12-17. Kostar tydligen 20:- i inträde.

    Vi kanske syns där några av oss..?

  • fialott

    helenekl: kul då kanske vi syns!? Jag ska släpa dit min m2b oxå har jag tänkt. Bara vi får barnvakt så...

    solrosblad: välkommen som sagt! om du är intresserad så har vi en "mail-lista" från en tidigare norrköpings-brudar2006-tråd. Vill du vara med så kan du maila till mig: sofha793@yahoo.se

  • fialott

    Jag är här! Har oxå undrat lite var folk håller hus... har alla så mycket att göra måntro?

    Vi har varit sjuka men är bra nu tack o lov... man vet verkligen att man lever när man får maginfluensa!

    Hur blir det med en ny träff? Det var ju trevligt sist så en ny fika vore väl på tiden?

  • fialott

    Det tycker jag oxå!! Nu har jag börjat bli bra från min förkylning så nu ska jag ta tag i bröllopsplaneringen igen på allvar.

    caprea: kan du inte maila mig din mailadress så kan jag skicka ut lite info om träff och så via mail istället till alla? sofha793@yahoo.se

  • fialott

    Välkommen hanch! Om du vill vara med i vår "mail-lista" kan du maila mig och ge mig din egen adress så kan vi hålla kontakten via mail också. Vi har pratat om att träffas och fika snart. Några av oss har redan träffats en gång, men det är ju bara kul att flera följer med! Min adress finns häröver i tråden.

  • fialott

    solrosblad: jodå, det var till mig! Förlåt att jag inte svarat men vi har som sagt varit sjuka så jag har precis kommit tillbaka till datorn så att säga. Svarar så fort jag har lite mer tid över!

  • fialott

    Uller: Klart du är! Det blir väl i Norrköping du kommer planera ditt bröllop, eller hur?

    Maila mig som jag skrivit om tidigare så får du vår mail-lista!

  • fialott

    Då föreslår jag onsdag denna veckan (5/4) klockan 17.30 eller 18..? vad passar er andra? Och vart ska vi ses? Det måste ju vara öppet ett tag så vi hinner prata ordentligt

  • fialott

    Jag föreslår att vi antingen går till Lindahls var och en och köper det vi vill ha innan vi ses eller så går vi dit tillsammans efter att vi träffats. Jag kan ha svårt att komma dit innan 17.30 så för mig passar det kanske bäst att vi går tillsammans.

  • fialott

    Hej allihop,

    så synd att så många av er inte kan komma i morgon. Vad tycker ni som kan, ska vi köra på ändå? Om jag har uppfattat det rätt så är det just nu jag, PysselPassion, Caprea, Snötrollet och ev. solrosblad som kan?

    Solrosblad: För mig går det också bra om du tar med lillan, har ju själv en liten tjej (visserligen drygt ett år men ändå) så jag är van. Och jag har ju varit i butiken hos PysselPassion så jag vet att det säkert skulle funka bra med henne där.

  • fialott

    caprea: vi funderar på att boka rum på trädgårdshotellet i Stegeborg. Det blir ju en bra bit ifrån Finspång men det kanske inte spelar någon roll? Det är ett litet mysigt hotell (har bara passerat det iofs men det ser jättefint ut) som ligger fint ute på landet. Kolla på deras hemsida www.stegeborg.se/hotell.htm

  • fialott

    hoppsan, postade inlägget lite snabbt.. Jo, jag skulle även säga att det är bra priser, på hemsidan står att de tar 1120 kr för ett hotellrum som har två rum med dusch och toalett. Det är ju inga lyxhotells-rum kanske men.. det beror ju på vad man är ute efter. Vi gillar att vara ute i naturen och dessutom får man helt klart vara i fred där. Du får helt enklelt kolla in hemsidan själv! Lycka till!

  • fialott

    Funkar nog för mig oxå.

    Vi kan ju maila ut förslaget till alla för jag tror inte att alla följer den här tråden... Nån som tar på sig det?

  • fialott

    Jag vet inte... själv kan jag nog men det är ju lite tråkigt om vi inte blir så många! Jag kan testa och maila ut en ny förfrågan till alla i mail-listan så får vi se.

  • fialott

    Det verkar som om det inte är så många som kan komma på onsdag, och då är det kanske bättre att skjuta upp det tycker jag. Själv har jag lite svårt att hinna med onsdagen känner jag, det är såå mycket som ska göras just nu! Men en dag i nästa vecka kanske?

  • fialott

    sure! det är fixat! Jag mailar ut listan till dig oxå så du har den.

Svar på tråden Norrköpingsbrudar 2006 Fortsättning