• nybliv­en lundab­o
    Äldre 19 Feb 12:32
    93378 visningar
    671 svar
    671
    93378

    Vänner Lund

    jag kan nog också 17.30 på torsdag!

  • nybliv­en lundab­o
    Äldre 23 Feb 08:55
    #0

    hallå alla! jag har haft lite mycket att göra på sista tiden, och har inte hängt här så mycket. jag tänkte dock komma idag. tyvärr kunde inte hunden vara med sin husse idag, så det blir bara en liten stund. vi ses!

  • nybliv­en lundab­o
    Äldre 23 Feb 10:50
    #0

    hade ni med och tittade på lite olika inbjudningar och program etc förra gången? alltid kul att se lite andra.. fast ni är ju klara med era, så ni är väl inte så intresserade av det längre..
    jag ligger ju lite efter, och är fortfarande intresserad av allt!

  • nybliv­en lundab­o
    Äldre 27 Feb 10:10
    #0

    Jupiter och Izunia, jag tycker att båda era menyförslag låter väldigt bra! Kanske kan vara bra med något veg också. I så fall skulle nog jag byta ut carpaccion. Fast det beror ju på vad det blir för veg alternativ. Kanske onödigt med två olika lasagner.

    Jag måste verkligen också komma igång med klänningsletandet nu. Har någon av er varit på mipaform?

  • nybliv­en lundab­o
    Äldre 27 Feb 12:50
    #0

    jag har än så länge inte varit i en enda butik "i verkligheten". men ska se om jag inte kan sluta lite tidigt någon dag den här veckan och åka till malmö. sen kommer mamma ner snart, och då åker vi till köpenhamn en sväng. ska bli kul! det blir liksom lite mer verkligt när man helt plötsligt har en klänning.

  • nybliv­en lundab­o
    Äldre 28 Feb 11:15
    #0

    jag fikar gärna! kanske passar mig bäst nästa vecka, men jag kan nog även denna.

  • nybliv­en lundab­o
    Äldre 2 Mar 17:23
    #0

    jag har besök den här helgen, men om de drar tidigt på söndag så kommer jag också.

    kan bara hålla med ang att vissa orkar bry sig om hur andra väljer att göra, oavsett om det gäller bröllop eller något annat. så länge det inte påverkar någon annan negativt spelar det ju faktiskt inte någon som helst roll. man måste ha för mycket tid om man orkar engagera sig så mycket i någon annans bröllopsplanering. har fullt upp med min egen.. även om jag förstås kan vara avis på dem som kan ordna sitt drömbröllop helt utan att bry sig om vad det kostar..

    hoppas vi ses på söndag!

  • nybliv­en lundab­o
    Äldre 6 Mar 09:06
    #0

    hallå alla

    jag har varit fri från internet sen i fredags (shit vad många inlägg sen dess!), och som ni märkte så kunde jag inte komma igår. Var det några som sågs över huvudtaget? Men nästa gång kommer jag gärna.

    bebop, kul att du hittade klänning så snabbt! Hoppas att det går lika bra för mig..

  • nybliv­en lundab­o
    Äldre 15 Mar 08:35
    #0

    jag fikar gärna! dock inte imorgon, för då ska jag inleda mitt klänningsletande på allvar.. på mipa. och på fredag kommer mamma och är smakråd. Då blir det malmö eller köpenhamn.

    jag har också börjat leta frisör/smink och fotograf. Om det är svårt i vanliga fall, så känns det ännu värre på distans.. fotograf har vi nog under kontroll, men frisör känns supersvårt. Ja ja, det löser sig! Mamma hade ett par tips som jag ska undersöka.

  • nybliv­en lundab­o
    Äldre 17 Mar 08:59
    #0

    bebop, det var som sagt en hyfsad rabatt!

    värre för dig izunia.. men jag har för mig att du också fick den till ett bra pris, så kanske att du kan få tillbaka det om du säljer den ifall det inte går att minska den? eller blir det billigare att göra om den i så fall?

    jag kan ses nästan vilken kväll som helst nästa vecka.

Svar på tråden Vänner Lund