• mariti­m
    Äldre 2 Feb 09:31
    123665 visningar
    1069 svar
    1069
    123665

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2

    Hoppas ni hade kul igår, trist att jag inte kunde hänga med.

    MiNik; nu har jag bokat in en tid med Gunilla. Jag sitter och försöker komma på frågor att ställa henne, har du några tips på vad jag bör tänka på?, visst har du redan träffat henne.

  • mariti­m
    Äldre 13 Feb 14:50
    #0

    Vi har funderingar kring barnen på bröllopet. Vi har tänkt bjuda barnen men funderar över menyn. Vi har ingen större lust att servera en 450 kronors meny till en treåring utan tänkte mer på en barnmeny. Men var drar man gränsen för det, vid tre fyra fem år???? En av våra kompisar sa att i hans värld existerar inga barnmenyer utan alla äter samma mat. Hur kommer ni att göra? ska ni fråga gästerna med barn om de vill ha vanlig eller banmeny?

    I morgon är det alla hjärtans dag och vi firar 10år tillsammans :)

  • mariti­m
    Äldre 13 Feb 15:26
    #0

    Men hur tänker du kring vilka barn som ska äta barnmeny och vilka som ska äta vuxenmeny? Ska du fråga föräldrarna när de anmäler till bröllopet eller ska ni bestämma det själva? Ska barnen sitta vid ett eget bord? Att det ska vara så knepigt, vi kommer att vara så många barn på bröllopet. Vi har inte diskuterat priser ännu för vi vet inta vad vi ska äta men Gunilla nämde en summa på 400-450 per kuvert inkl 2-3 glas vin (om jag minns rätt) Har ni diskuterat priser?

    Jupp, vi blev ett par på alla hjärtans dag 1996 tio år känns väääldigt länge :)

  • mariti­m
    Äldre 14 Feb 14:18
    #0

    En trevlig alla hjärtans dag önskar jag er alla!!
    Min sambo väckte mig på morgonen med kaffe på sängen, tio röda rosor och ett jättevackert pilgrimssmycke. Sen sa han att jag ska vara klar för en dejt klockan fyra i eftermiddag. Jag har inte fått veta mer än att vi ska iväg utan barn :)
    Nu har jag sminkat mig klart och sett ut vad jag ska ha på mig så nu väntar jag bara på att han ska komma hem och att våra barnvakter ska komma. Gissar att det blir farmor och farfar som dyker upp.

    Sådana här små överaskningar gör ju att min blir hur kär som helst :)

  • mariti­m
    Äldre 17 Mar 17:40
    #0

    Hallå där, har lämnat mammaledigheten och börjat jobba igen så mitt surfande har sjunkit med 90% :) Hoppas ni har det bra allihopa. Imorgon tänkte vi bege oss till Kba och kika på klänningar, hoppas vi hittar en riktigt snygg till billig peng :) Inbjudningskorten kom igår, vi beställde de med två hjärtan från kortdesign. Vi är supernöjda.

    MiNik; fick du jobbet på FK?

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2