• lolabe
    Äldre 14 Nov 14:34
    37549 visningar
    25 svar
    25
    37549

    Någon som gjort bröstförminskning?

    hmmm, märkligt. Jag gjorde bröstförminskning för 17 år sedan men brösten har behållit (ungefär) samma storlek hela tiden efter det.

  • lolabe
    Äldre 5 Jan 13:10
    #0

    Soffan: Det beror nog lite på vilket landsting man bor i och hur mycker resurser de har. Sedan beror det nog lite på vilken läkare man hamnar hos också. Jag gjorde bröstförminskning när jag var 16 (är 33 nu). Man läser ju om att det är svårt att få förminskning via landstinget, men för mig var det inga problem! Vet inte riktigt varför; hade dock iofs problem med ryggen, så det kan ju ha varit det. Jag bodde i Småland då, så förminsknigen gjordes på Ljungby Lasarett.

    Lindalii: Operationen är absolut det bästa jag har gjort. Iofs blev det stora ärr som fortfarande syns (till viss del) men det var det värt! Jag vet inte riktigt hur det är med ärr nuförtiden, kanske lägger de snitten annorlunda nu för att det ska bli mindre ärr? Dessutom försvann känseln på en del av brösten under ganska lång tid har jag för mig, men den kom tillbaka. Jag har dock inget minne av att det skulle ha gjort särskilt ont (annat än kanske upp till ett par veckor efter operationen, inget man inte kunde råda bot på genom att ta vanliga smärtstillande), så det tycker jag inte man behöver bekymra sig om.

Svar på tråden Någon som gjort bröstförminskning?