• elsabe­skow
    Äldre 10 Nov 21:54
    19100 visningar
    48 svar
    48
    19100

    Fettsugning

    Ni som hatar att träna och tror att fettsugning löser era problem, tror ni inte att det kommer tilbaka om ni inte ändrar er livsstil?!?!

    Jag är inte helt nöjd med min kropp men satsar på sund kost och träning, inte bara för att gå ner i vikt, men för att man mår så otroligt bra efter ett träningspass. Det finns så många olika motionsformer att välja bland att alla bör hitta något de gillar. Om det är för dyrt - gå ut och gå - det är helt GRATIS!

  • elsabe­skow
    Äldre 11 Nov 10:08
    #0

    Princessdiamond,

    Hoppas i så fall att du blir nöjd! Jag håller med dig om att det är trist att gå ut och gå, själv tränar jag friidrott, går på gym, springer, går på vattengympa mm. Min filosofi är att omväxling förnöjer!

  • elsabe­skow
    Äldre 11 Nov 10:14
    #0

    Vill bara tillägga:

    När jag läste mitt inlägg låter jag som en riktig hurtbulle. Det kan gå perioder då jag knappt tränar något alls (och äter för mycket!) och då kommer kilona krypande. Hade en sådan period för ett tag sedan, men nu har som sagt träningen kommit igång igen och jag märker stor skillnad på bara ett par veckor.

    Varför jag överhuvudtaget babblar på denna tråd är att jag vill uppmuntra er till att faktiskt ge träning/motion en chans. Jag tror att ni skulle må så mycket bättre om ni gick ner av egen kraft. Men ni som ändå vill lägga er under kniven önskar jag lycka till!

Svar på tråden Fettsugning