• gustav­aa
    Äldre 7 Nov 15:30
    21561 visningar
    14 svar
    14
    21561

    bröstförstoring

    hej. jag är 25år och har gjort en bröstförstoring med anatomiska inlägg med silikonfyllnig. Gör inte det, mina och många andras drabbas av kapselbildningar och brösten blir hårda. känns inte alls naturligt och man ser kanten på implantaten. dessutom har jag hört att det kommer injektionstekniker snart där man kan spruta brösten större med aquamid , då slipper du både ärr och förhårdnader.

  • gustav­aa
    Äldre 18 Nov 12:55
    #0

    hej rat. har haft mina implantat i 4 år. jag vet fler som drabbats av kapselbildningar, det e ju inte farligt men känns så onaturligt, särskilt när man inte är ett dugg lik en dokusåpakändis och inte vill vara det heller. man känner implantatet och jag kommer nog ta ut dem och invänta sprutteknik, nytt är att man kan göra det med aquamid som är permanent och har få biverkningar. lycka till och hoppas det blir bra hur du än gör. det behöver ju inte alls bli så för dig. jag har gjort en andra operation för att ta bort kapslarna men de kom tillbaka efter ett halvår.

  • gustav­aa
    Äldre 24 Nov 10:51
    #0

    Hej. jag har de absolut dyraste implantaten. bästa kliniken. akademikliniken och bästa kvaliten, anatomiska gelehallon med 250 i varje bröst, inte jättestort. en lagom c- kupa. de är fina under kläder men mina pojkvänner har känt implantaten och de är väldigt hårda. för de flesta kan man göra en ytterligare operation för att få bort kapslarna men de kom tillbaka på mig, de la samtidigt implantatet bakom bröstmusklen men det hjälpte inte. tyvärr. ska ta bort dem eftersom jag hellre har små mjuka och sköna bröst än två hårda porrfilmsbröst!!

Svar på tråden bröstförstoring