• Äldre 27 May 15:25
    5912 visningar
    25 svar
    25
    5912

    Laser hårborttagning

    Och Lisa1 råkar inte själv jobba på ellipse i Göteborg..? :)

    Känner att hela den här skönhetsindustrin med laserterapi och liknande är en ganska smutsig industri som tar otroliga överpriser och utnyttjar svaga människor i vårt samhälle av orealistiska kroppsideal. 
    De kommer ju ofta dit i ren desperation för att de inte känner att de kan leva enligt samhällsnormerna utan att modifiera sina kroppar på ett eller annat sätt. Något som industrin utnyttjar genom helt galna priser samt som Lisa säger, överbehandlingar som inte egentligen ger resultat utan bara är till för att tömma patienterna på pengar.
    Jag vet detta för att jag själv inte är mer än en av dessa människor som utsatts för detta.

    Och det värsta är att det inte finns någonstans alls att vända sig i världen om man vill ha råd kring detta där man kan vara säker. 
    UM skickar dig till Vårdcentralen och vårdcentralen kan ingenting alls inom området och kan inte mer än klappa en på axeln, om de har tid.
    Alla andra vill bara åt dina pengar och låter ungefär som levande robotar som återupprepar diverse klinikers slogan för en om och om igen. Men ingen bryr sig egentligen ett dyft om huruvida det fungerar eller ej. 
    Jag tror starkt att det finns andra personer som Lisa här som även marknadsför sina kliniker online på detta vis så man kan inte tro allt man läser här i forum och liknande heller.

    Det är ett otroligt sorgligt samhälle vi lever i idag, och det enda stället man kan finna riktig styrka i är inom sig själv. 
    Allt annat är bara ren propaganda.
    Ju förr man inser detta desto bättre.

Svar på tråden Laser hårborttagning