• Äldre 1 Jul 09:49
    5949 visningar
    25 svar
    25
    5949

    Laser hårborttagning

    Sica: Kan du ha varit hos samma kvinna som jag, på Östermalm? Jag fick hela underbenen fulla med brännskorpor och det värkte och kliade fruktansvärt i 3-4 veckor. Jag såg inte klok ut. Fasansfullt. Har sparat kort. Mejlade t.o.m. rubinlaseråterförsäljaren och ställde frågor. Hon hade använt för hög effekt. Pigmentförändringarna syns fortfarande lite, efter 7 månader.

    Nu går jag hos en annan kvinna mitt i city. Hon använder lägre effekt och det funkar jättebra. Är bara missnöjd med att jag betalar timpris och får alltid mindre än mina 60 minuter, men hon är väldigt trevlig och seriös.

    Jag skulle gärna gå på IPL och Medilux, som jag använt på bikinilinjen och axillerna, men det blir för dyrt när det gäller benen och lite resthår här och där. Dom metoderna är både snabbare och skonsammare, men jättedyra.

  • Äldre 4 Jul 09:40
    #0

    Lisa 1: Jag har tidigare lagt ut STORA summor (ett par månadslöner) på hårborttagning med IPL och Medilux på ett ställe i Sthlm city. Frågade om underbenen och hon sa tveksamt att första behandlingen skulle kosta minst 4 600 kr (specialpris för att jag var stamkund).

    TIDEN underbensbehandlingen tar med dessa metoder är ju ganska kort. Med lasern får jag i alla fall, även om hon fuskar med tiden, nära 50 minuter (för timpris 2 500 kr) och hon tar dessutom lite reststrån på andra ställen. Hon bryr sig ju inte om VAR hon behandlar.

  • Äldre 6 Jul 10:19
    #0

    Sica: det finns alltså fler ställen där det funkar mindre bra! Usch.
    Min nuvarande använder inte olika effekt på olika områden, men inte den högsta. Hag har inte märkt sämre resultat, som tur är. Däremot känns det betydligt behagligare. På första stället var det lite tortyrliknande trotsatt jag har hög smärttröskel och stor självbehärskning.
    15 månader med märken låter inte kul. Jag har många små, vita fläckar.

Svar på tråden Laser hårborttagning